counter

«Πόση μαγκιά θέλει να χτυπάς δύο γυναίκες και μετά να κρύβεσαι;»

«Πόση μαγκιά θέλει να χτυπάς δύο γυναίκες και μετά να κρύβεσαι;»
«Πόση μαγκιά θέλει να χτυπάς δύο γυναίκες και μετά να κρύβεσαι;»

Μαριάννα Τουμασάτου

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Στο «Πρωινό mou» και τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά μίλησε, το πρωί της Πέμπτης 7 Ιουνίου, η Μαριάννα Τουμασάτου για την περίπου ενάμισι έτους κορούλα της, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη βίαιη επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου στο «Πρωινό ΑΝΤ1».

«Είναι η μεγαλύτερη ευτυχία που μπορεί να νιώσει άνθρωπος. Δεν νομίζω να υπάρχει ένταση συναισθήματος» παραδέχτηκε η γνωστή ηθοποιός, που εδώ και 16 μήνες κρατάει στα χέρια της την κόρη της, αποκαλύπτοντας παράλληλα, ότι σύζυγός της, ο γνωστός ηθοποιός, Αλέξανδρος Σταύρου είναι ένας κλασικός χαζομπαμπάς: «Ό,τι τρέλα μπορεί να βάλει ο νους σου, τρέχει, την κυνηγάει, της γράφει τραγούδια».

Με αφορμή το νέο θεατρικό έργο του Γιώργου Βάλαρη στο οποίο συμμετέχει αυτό το καλοκαίρι στη σκηνή του θεάτρου «Αθηνά» με τίτλο «Σε αγαπάω αλλά…», η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για την επιστροφή της στον χώρο της υποκριτικής μετά τη γέννηση της μικρής: «Όταν τα πράγματα πρέπει να γίνουν, παίρνω τη φόρα μου και όλα γίνονται. […] Γενικώς με το παιδί ήμουν και είμαι, όσο πιο πολύ μπορώ κοντά της, γιατί τα τρία πρώτα χρόνια είναι τα πιο σημαντικά». Όσο για την πρώτη στιγμή που χρειάστηκε να την αποχωριστεί λόγω κάποιας επαγγελματικής υποχρέωσης, η ίδια είπε: «Ένιωσα περίεργα! Δεν μου ήταν εύκολο αλλά έπρεπε να γίνει και για το δικό της το καλό και για το δικό μου».

Μάλιστα, η Μαριάννα Τουμασάτου δήλωσε θετική στην απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού, μόνο αν αυτό γίνει σύντομα, εξηγώντας: «Αν δεν γίνει γρήγορα, δεν θα γίνει και ποτέ. Είναι θέμα ηλικίας! Πόσο πια; Εκτός από το ότι είναι καλό να μεγαλώνουν μαζί, τι κουράγια να υπάρχουν για να το ξανακάνεις όλο αυτό; […]Ναι θα ήθελα (ένα δεύτερο παιδί), απλά η ζωή πια δεν είναι τόσο εύκολη για πολλούς λόγους. […] Καλό είναι όμως να μην ασχολούμαστε με την αρνητική πλευρά».

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός σχολίασε το δυσάρεστο επεισόδιο μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη, της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, χαρακτηρίζοντάς το «αγριευτικό», ενώ στη συνέχεια ανέφερε: «Πόση μαγκιά θέλει να χτυπάς δύο γυναίκες και μετά να κρύβεσαι; Για την κατάσταση του τώρα φταίνε οι πάντες. Μια χώρα που απροειδοποίητα πάει στην καταστροφή – και μόνο το απροειδοποίητο είναι ενοχή μεγάλη».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR