counter

« Η Κριστίν Λαγκάρντ είναι ανοργασμική»

« Η Κριστίν Λαγκάρντ είναι ανοργασμική»
« Η Κριστίν Λαγκάρντ είναι ανοργασμική»

Παύλος Χαϊκάλης

 


Της Αναστασίας Χειμωνή

 

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν σήμερα καλεσμένος στο «Πρωινό Αντ1» όπου μίλησε για το συμβάν που προηγήθηκε στο πρωινό με τον Γιώργο Παπαδάκη, την πολιτική αλλά και για τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

 

Αφού έβαλαν τον ηθοποιό να σχολιάσει πρόσωπα της επικαιρότητας και να πει την άποψή του, ο Παύλος Χαϊκάλης, βλέποντας τη φωτογραφία της επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, είπε: «Είναι μια ανοργασμική κυρία», αφήνοντας τους όλους άφωνους.

 

Στη συνέχεια του έδειξαν τον πρώην επικεφαλή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Στρος Καν, σχολιάζοντας: «Είναι ένα σκοτεινό πρόσωπο που κρύβει πολλά. Είναι πολύ περίεργος.»

 

 Όσο για τους Λάκη Λαζόπουλο και Ρούλα Κορομηλά, ο ηθοποιός εξέφρασε την αγάπη του και στους δύο λέγοντας ότι ο Λάκης έχει τον τρόπο να μπαίνει στο κύτταρο του προβλήματος και να το σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ωστόσο για την Ρούλα Κορομηλά δήλωσε ότι ήταν ο δεύτερος καλεσμένος της στο ξεκίνημά της και ότι είναι μια γυναίκα που δεν χάνει ούτε το κέφι, ούτε τη ζωντάνια της.

 

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε όμως και για την πολιτική και στην υποθετική ερώτηση του Χρήστου Φερεντίνου, ποιο υπουργείο θα ήθελε αν έβγαινε πρωθυπουργός ο Πάνος Καμμένος, ο ηθοποιός απάντησε: «Δεν θέλω πάντως το Υπουργείο Πολιτισμού. Θα προτιμούσα κάτι άλλο όπως, το Υπουργείο Περιβάλλοντος.»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR