counter

Τι την ενώνει με τον Νίκο Μουτσινά;

Τι την ενώνει με τον Νίκο Μουτσινά;
Τι την ενώνει με τον Νίκο Μουτσινά;

Σοφία Μουτίδου

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό mou», το πρωί της Τετάρτης 6 Ιουνίου, βρέθηκε η Σοφία Μουτίδου και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για τις αναμνήσεις που την ενώνουν με τον Νίκο Μουτσινά, τη ζωή με την κόρη της αλλά και τις φιλίες που χάλασαν με το πέρασμα του χρόνου.

 

«Δίναμε μαζί εξετάσεις για θέατρα και ρόλους, Μουτίδου εγώ, Μουτσινάς αυτός και με περίμενε στην κουίντα και αφού τελείωνα εγώ, λέγαμε καλά λόγια ο ένας στον άλλον. Γλειφόμασταν μεταξύ μας!» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός, για τον Νίκο Μουτσινά, αμέσως μετά την είσοδό της στο πλατό και ενώ η οικοδέσποινα της εκπομπής της έκανε κολακευτικά σχόλια για τις ενδυματολογικές της επιλογές. Μάλιστα, η Σοφία Μουτίδου απάντησε ποζάροντας στην κάμερα: «Σου αρέσουν Νίκο;», απευθυνόμενη φυσικά στον παρουσιαστή του «Δέστε τους».

 

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ακόμη για τη ζωή με την τριάμισι ετών κόρη της, Δήμητρα: «Συζητάμε πολλά. Είναι σαν μεγάλος άνθρωπος. Πως είναι η δουλειά σου, πώς πάει η πρόβα σου – χωρίς να ξέρεις τι είναι η πρόβα, ενώ δεν ξέρει τι είναι η πρόβα. Είναι πολύ αστείο».

 

Η Σοφία Μουτίδου, επίσης, μίλησε για φιλίες που χάλασαν με το πέρασμα των ετών: «Δεν μπορώ την ουσιαστική μοναξιά, την έλλειψη ανθρώπων. Παρόλο που έχω χαλάσει αρκετές σχέσεις, αρκετές φιλίες, δεν μπορώ την έλλειψη ανθρώπων. Κάποιες χάλασαν από μόνες τους, κάποιες έβαλα και εγώ το χέρι σου. Από τα 35 και πάνω αρχίζεις και κάνεις ξεκαθαρίσματα άθελά σου. […] Έχω φίλους αλλά δεν έχω αυτούς που είχα, αυτούς που θεωρούσα αδέρφια μου. Δεν τους έχω, είναι δυο τρεις που τους έχασα. Δεν τσακωθήκαμε, απομακρυνθήκαμε. […] Τον φίλο δεν τον χάνεις επειδή δεν τον βλέπεις. Τους χάνεις για ουσιαστικά πράγματα. Έρχονται μπροστά σου ανάγλυφα πράγματα που υπήρχαν και δεν τα έβλεπες. Ο σεβασμός είναι η εκτίμηση και ουσία σε αυτό που είναι ο άλλος».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR