counter

Έτοιμη να κάνει «Πρωινό»;

Έτοιμη να κάνει «Πρωινό»;
Έτοιμη να κάνει «Πρωινό»;

Ευγενία Μανωλίδου

 

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

 

Με μια συνέντευξή της στην «Espresso της Κυριακής» η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε ανοιχτά για τις επαγγελματικές της βλέψεις την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά και για τον σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Η 37χρονη μαέστρος και παρουσιάστρια ξεκαθάρισε τους λόγους που την κάνουν να αρνείται να παρουσιάσει μια πρωινή εκπομπή: «Η πρωινή ζώνη ή, αν θέλετε, ένα καθημερινό, τρίωρο, ζωντανό πρόγραμμα έχει τεράστιες απαιτήσεις, στις οποίες εγώ γνωρίζω πως δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Χρειάζεται πολλή δουλειά πριν και μετά την εκπομπή, η οποία συνδυάζεται με μεγάλη πίεση, την οποία εγώ δεν αντέχω. Εάν η τηλεόραση ήταν η επαγγελματική μου επιλογή εξ’ αρχής, πιθανόν και να το έκανα. Όμως η επιλογή μου είναι και παραμένει διαφορετική».

 

Η Ευγενία Μανωλίδου, επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον πόλεμο που δέχεται ο σύζυγός της, Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την καριέρα του στην πολιτική: «Ο Άδωνις είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βοηθήσει αυτή τη χώρα, να κάνει ένα βήμα μπροστά. Έχει και τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες να το πράξει. Και γι’ αυτό τον πολεμούν», ενώ για μια ενδεχόμενη δική της ενασχόληση με τα κοινά τόνισε: «Θεωρώ ότι δεν έχω τις ικανότητες που απαιτεί μια τέτοια θέση ευθύνης. […] Δεν ασχολούμαι εγώ με τα κοινά αλλά ο σύζυγός μου. Και κάνει εξαιρετική δουλειά».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR