counter

Στη Ρώμη η βάφτιση του γιου τους

Στη Ρώμη η βάφτιση του γιου τους
Στη Ρώμη η βάφτιση του γιου τους

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου - Κωνσταντίνος Κοροξενίδης

 

Της Αναστασίας Χειμωνή

 

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο σύζυγος της Κωνσταντίνος Κοροξενίδης, φαίνεται πως δεν λογαριάζουν τα χρήματα και θέλουν η βάφτιση του δεύτερου γιου τους Αλέξανδρου, να αφήσει εποχή.  Έτσι, οι δυο τους επέλεξαν να την τελέσουν στη γειτονική Ιταλία.

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»  η Μαριλένα και ο Κωνσταντίνος έχουν ήδη στείλει τα προσκλητήρια-υπερπαραγωγή στους καλεσμένους που αναμένεται να μην ξεπερνούν τους 200. Το προσκλητήριο, συνοδεύεται από ένα νόμισμα που έχει κοπεί στη γειτονική χώρα και ένα κειμενάκι που γράφει:  «Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε το νόμισμα μαζί σας και στις 23 Ιουνίου να το ρίξετε στη Fontana di Trevi κάνοντας 3 ευχές: μια για εσάς, μια για ένα αγαπημένο πρόσωπο και μια για εμένα…  Ci vediamo a Roma… Αλέξανδρος Κοροξενίδης».

 

Ο μικρός Αλέξανδρος που γεννήθηκε στο Ντουμπάι θα βαφτιστεί στις 23 Ιουνίου. Μια μέρα νωρίτερα θα δοθεί welcome party για τους καλεσμένους στο 5αστερο ξενοδοχείο της Ρώμης «Hotel de Russie».

 

Νονός του μικρού θα είναι ο Απόστολος Μητσάκος, ενώ καλεσμένοι θα είναι πολλοί επώνυμοι από τους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR