counter

Τι απάντησε η ίδια στα σχόλια για τη φωνή της

Τι απάντησε η ίδια στα σχόλια για τη φωνή της
Τι απάντησε η ίδια στα σχόλια για τη φωνή της

Ήβη Αδάμου

Από τον Κωνσταντίνο Αντωνάτο-Χαντζάκο

Στο «Πρωινό mou» βρέθηκε καλεσμένη, την Τετάρτη 30 Μαΐου, η Ήβη Αδάμου και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την εμπειρία της στη σκηνή της Eurovision.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον οικοδεσπότη της εκπομπής να ρωτάει τη 18χρονη Κύπρια τραγουδίστρια για τα δυσμενή σχόλια που έγιναν για τη χροιά της φωνής της, ειδικά στην εμφάνισή της στον ημιτελικό του διαγωνισμού: «Έχει αλλάξει η φωνή μου και είναι λογικό. Μετά τα 18 η φωνή μου άλλαξε. Σε άλλους γίνεται πιο ψηλή και σε άλλους πιο μπάσα. Εμένα έγινε πιο μπάσα. Και είχαμε και κάποια θεματάκια με τον ήχο και αυτό δεν μας βοήθησε, ειδικά στον ημιτελικό», ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει και τη δυσκολία του συγκεκριμένου τραγουδιού: «Είναι χαμηλό τραγούδι. Ενώ ξεκινάει με χαμηλές νότες μετά συνεχίζει με ψηλές νότες. Είναι λίγο περίπλοκο τραγούδι».

Αφού ευχαρίστησε όλους όσοι δούλεψαν για την εκπροσώπηση της Κύπρου στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, η Ήβη Αδάμου υπερασπίστηκε την επιλογή του συγκεκριμένου τραγουδιού: «Ήταν ότι πρέπει για το 2012. Είναι ένα κομμάτι που μιλάει για αγάπη και είναι γεμάτο ενέργεια», ενώ για τις φήμες που θέλει την Κυπριακή τηλεόραση να κάνει ένσταση στην EBU (ο οργανισμός που διοργανώνει τη Eurovision) σχολίασε: «Το ΡΙΚ έχει αρχίσει να κάνει κάποια ένσταση, δεν ξέρω για το θέμα εγώ προσωπικά».

Ακόμα, για τη 16η θέση στην οποία τερμάτισε τη βραδιά του Σαββάτου, στον τελικό του 57ου διαγωνισμού της Eurovision παραδέχτηκε: «Γενικώς περιμέναμε μία πιο ψηλή θέση αλλά ξέραμε από την άλλη πόσο απρόβλεπτη είναι η Eurovision. Για αυτό και δεν μας φάνηκε περίεργο», ενώ αποκάλυψε και πως έκλαψε λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αλλά και στεναχωρήθηκε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR