counter

Χριστουγεννιάτικα cookies με σοκολάτα, πορτοκάλι και μπαχαρικά από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης έφτιαξε Χριστουγεννιάτικα cookies με σοκολάτα, πορτοκάλι και μπαχαρικά στο Πρωινό.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα υλικά και την εκτέλεση:

450 gr. βούτυρο

460 gr. καστανή ζάχαρη

50 gr. ζάχαρη κρυσταλλική

525 gr. αλεύρι

100 gr. κακάο

15 gr. σόδα

500 gr. choco chips

Κανέλα

Μοσχοκάρυδο

Ξύσμα πορτοκαλιού

Χτυπάμε με το φτερό στο μίξερ το βούτυρο και τις ζάχαρες μέχρι να αφρατέψουν καλά...

Προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το κακάο που έχουμε κοσκινίσει πρώτα και το ξύσμα...

Κάνουμε μπάλες των 100 γραμμαρίων περίπου και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 12 λεπτά στους 180 βαθμούς...

Αφήνουμε να κρυώσουν καλά γιατί είναι πολύ μαλακά.

Δείτε το video με την εκτέλεση από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη στο παραπάνω video από το Πρωινό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR