Λαχταριστό ριζότο Chef: Μυρσίνη Λαμπράκη TAGS: ΦΑΓΗΤΟΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΥΛΙΚΑ 1 κ.σ. βούτυρο ανάλατο αγελαδινό 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250 γρ μανιτάρια λευκά ψιλοκομμένα 3 κ.σ. μανιτάρια πορτσίνι αποξηραμένα 1 ½ φλιτζάνι ρύζι αρμπόριο 1 φλιτζάνι λευκό κρασί 4 φλιτζάνια ζεστό ζωμό κοτόπουλου 1 κ.σ. τυρί κρέμα Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 φλιτζάνι παρμεζάνα Για το σερβίρισμα 1 κουτ. σουπ. ψιλοκομμένο μαϊντανό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Μουσκεύετε στο κρασί τα μανιτάρια πορτσίνι. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι για 5 λεπτά να γυαλίσει. Προσθέτετε τα μανιτάρια και σοτάρετε για άλλα 5 λεπτά μέχρι να απελευθερώσουν όλα τα υγρά τους. Προσθέτετε το ρύζι και μαγειρεύετε μέσα στα ζουμιά που έχουν απελευθερωθεί. Προσθέτετε το ζωμό κουταλιά – κουταλιά, ανακατεύετε και περιμένετε να απορροφηθεί όσο περισσότερος ζωμός μέχρι να προσθέσετε την επόμενη κουταλιά. Ενδιάμεσα ρίχνετε τα μανιτάρια μαζί με το κρασί. Η διαδικασία αυτή θα σας πάρει περίπου 20 λεπτά. Μετά τα 20 λεπτά, όταν το ρύζι είναι έτοιμο, αποσύρετε το ριζότο από τη φωτιά, αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε το τυρί κρέμα, την παρμεζάνα και το βούτυρο και ανακατεύετε καλά. Πασπαλίζετε με το μαϊντανό και σερβίρετε ζεστό. Περισσότερες συνταγές στο www.mirsini.gr
VIDEOS/ Νεκταρία Γιαννουδάκη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Αρχοντούλα κλειδώνει τις "Ψυχοκόρες" στο δωμάτιο
NEWS/ Αντιγόνη Νεοφύτου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Ευαγγέλου (Photos)
NEWS/ Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος: "Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν"
FAMILY Τζον Τραβόλτα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γιο του που πέθανε στα 16 του - Θα έκλεινε τα 32 του χρόνια