1) Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη γέμιση σε ένα μίξερ.
2) Φτιάχνουμε με το φύλλο κρούστας μια βάση για τάρτα, βάζουμε τη γέμιση και ψήνουμε στους 180°C περίπου για 50'. Αφήνουμε να κρυώσει καλά για να μπορέσουμε να την κόψουμε και τη σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα.
3) Για να φτιάξουμε τον πουρέ κολοκύθας παίρνουμε μια κόκκινη κολοκύθα, την κόβουμε σε κομμάτια και την ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να μαλακώσει. Κρατάμε την ψίχα και τη βάζουμε σε σακουλάκια μέσα στην κατάψυξη. Ό,τι πρέπει για πίτες και σούπες...
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)