1) Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με το λιωμένο βούτυρο.
2) Προσθέτουμε στο τέλος τις μπανάνες και ανακατεύουμε καλά και αυτές με το σύρμα.
3) Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη και την κανέλα και ανακατεύουμε.
4) Ρίχνουμε το μείγμα του αλευριού μέσα στο μείγμα των υγρών και ανακατεύουμε ελαφρά με ένα κουτάλι.
5) Ρίχνουμε από μια γεμάτη κουταλιά σε 14-18 φορμάκια για cupcake. Δεν χρειάζεται να τα ισιώσουμε πολύ γιατί η ζύμη από μόνη της θα κάτσει καθώς ψήνεται το γλυκό.
6) Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25'-30'.
Διαβάστε περισσότερα στο "Μy cooking" του My TV
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)