Ανάμεικτη σαλάτα με πεπεροντσίνο, μέντα & καπνιστό σολομό Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013, 08:30 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Ανάμεικτη σαλάτα με πεπεροντσίνο, μέντα & καπνιστό σολομό Βγάλτε ένα ένα τα φύλλα από το µαρούλι και τη λόλα. Γεµίστε ένα µεγάλο µπολ µε κρύο νερό και αφήστε µέσα 10 λεπτά να καθαρίσουν και να ζωντανέψουν τα φύλλα. Ξεβγάλτε και στραγγίστε καλά σε ένα σουρωτήρι ή πάνω σε µια πετσέτα. Κόψτε την πιπεριά στη µέση, κάθετα, και βγάλτε τα κουκούτσια από το εσωτερικό της. Σε ένα µικρό µπολ ρίξτε το ελαιόλαδο, το ξίδι, το αλάτι, τη µουστάρδα και ανακατέψτε καλά µε ένα σύρµα ή ένα πιρούνι. Τέλος προσθέστε την πιπεριά και τη µέντα πολύ ψιλοκοµµένα µέσα στη σάλτσα. Κόψτε µε το χέρι σας σε χοντρά κοµµάτια τα φύλλα από το µαρούλι και τη λόλα και µαζί µε τη σάλτσα ανακατέψτε καλά σε ένα µεγάλο µπολ. Σερβίρετε σε πιάτα και απλώστε σε κάθε µερίδα από 1 κοµµάτι σολοµό. Κόστος συνταγής: 7€ Πηγή: Περιοδικό TAGS: ΣΥΝΤΑΓΕΣMY tvMY COOKINGΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Ρωμανίδης για το τέλος της συνεργασίας Σεφερλή - Καπετάνιου: "Ο Μάρκος του στάθηκε κάποια στιγμή που ήταν πιο κάτω και από τη λάσπη"
NEWS/ Αντιγόνη Νεοφύτου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Ευαγγέλου (Photos)
VIDEOS/ Νεκταρία Γιαννουδάκη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Αρχοντούλα κλειδώνει τις "Ψυχοκόρες" στο δωμάτιο
FAMILY Τζον Τραβόλτα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γιο του που πέθανε στα 16 του - Θα έκλεινε τα 32 του χρόνια