counter

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτή είναι η δίαιτά της!

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτή είναι η δίαιτά της!
Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτή είναι η δίαιτά της!

Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν»,  αυτή είναι η δίαιτα –express της Τατιάνας Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια στο 46 της χρόνια και έπειτα από δύο γέννες παραμένει μια γυναίκα με εξαιρετικό σώμα. Λεπτή, γυμνασμένη, χωρίς όμως να χάνει τη θηλυκότητα της, δεν επιτρέπει στον εαυτό της να ξεφεύγει από τα κιλά παρά μόνο το καλοκαίρι, όπου κι εκεί η ζυγαριά ανεβαίνει το πολύ 2 κιλά. Ωστόσο, τις φορές που θέλει να αδυνατήσει, προκειμένου να κάνει κάποια φωτογράφιση ή για την πρεμιέρα της εκπομπής της στην αρχή της σεζόν, δεν καταφεύγει σε ακέραιες δίαιτες, αλλά στη διατροφή  μέσα σε μια εβδομάδα, την βοηθά να δει θεματική αλλαγή στο σώμα της.

*Ενδεικτικά αναφέρουμε το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί την Δευτέρα, την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο.

Δευτέρα

Πρωινό: 2 φρυγανιές σικάλεως με τυρί χαμηλών λιπαρών και γαλοπούλα, 1 ποτήρι γάλα 1,5% λιπαρά, καφές η πράσινο τσάι.  

Δεκατιανό: 1 μήλο και ½ μπανάνα με κανέλα, πράσινο τσάι.

Μεσημεριανό: Μια μερίδα κοτόπουλο ψητό, σαλάτα εποχής με λίγο λάδι, 5 ελιές μέτριες.

Απογευματινό: 1 γιαούρτι 2 %, λίγα αμύγδαλα, πράσινο τσάι.

Βραδινό: 1 μερίδα γραβιέρα, 2 τριμμένα καρύδια, 1 πορτοκάλι, μέλι κανέλα.

Παρασκευή

Πρωινό: 1 αβγό βραστό, μία φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών και μια φέτα ψωμί ολικής άλεσης, 1 ποτήρι φυσικός χυμός πορτοκάλι και 1 ελληνικός καφές σκέτος.

Δεκατιανό: Μια μπάρα δημητριακών ολικής άλεσης, ρόφημα από κρόκο Κοζάνης.

Μεσημεριανό: Ζυμαρικά ολικής άλεσης με τόνο, 5 ελιές.

Απογευματινό: 1 μήλο, 1 αχλάδι, πράσινο τσάι.

Βραδινό: Μια μερίδα χταπόδι βραστό ή ψητό, καρότο σαλάτα με ξίδι και πιπέρι.

Σάββατο

Πρωινό : Ένα τόστ με τυρί χαμηλών λιπαρών, 1 ποτήρι, φυσικός χυμός φρούτων, 1 καφές ελληνικός σκέτος.

Δεκατιανό: 3-4 αποξηραμένα δαμάσκηνα, 5 αμύγδαλα, ρόφημα από κρόκο Κοζάνης .

Μεσημεριανό: Μια μερίδα ψητά μπιφτέκια γαλοπούλας, σαλάτα εποχής με λίγο λάδι, 5 ελιές.

Απογευματινό:  1 γιαούρτι 2% με 1 κουτ. Γλυκό του κουταλιού ( της αρέσκεια σας), πράσινο τσάι.

Βραδινό: Σαλάτα μαρούλι-λάχανο-καρότο, με κάππαρη, λεμόνι και πιπέρι.

Κυριακή

Πρωινό: 3 κουτ. σούπας δημητριακά ολικής άλεσης με μια μπανάνα, 1ποτηρι γάλα 1,5%, 1καφές ελληνικός σκέτος.

Δεκατιανό: 2-3 ρυζογκοφρέτες , 1 κουτ. γλυκού μέλι, ρόφημα από κρόκο Κοζάνης.

Μεσημεριανό: Μια μερίδα μπριζόλα μοσχαρίσια ή χοιρινή άπαχη, σαλάτα εποχής με λίγο λάδι, 5 ελιές.

Απογευματινό: Μία μπάρα δημητριακών ολικής άλεσης, πράσινο τσάι.

Βραδινό: Μια μερίδα ψητά μανιτάρια με μπαλσάμικο, 1 μερίδα χαλούμι ψητό, 1 μερίδα σαλάτα ρόκα.

 
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR