counter

Ζωή Λάσκαρη: Τα 41 χρόνια γάμου και ο "φύλακας άγγελός" της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Ζωή Λάσκαρη: Τα 41 χρόνια γάμου και ο "φύλακας άγγελός" της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος
Ζωή Λάσκαρη: Τα 41 χρόνια γάμου και ο "φύλακας άγγελός" της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Η Ζωή Λάσκαρη έσβησε ξαφνικά στα 73 της χρόνια, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη. Σημαντικότερο κεφάλαιο στη ζωή της, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η κόρη τους, Μαρία – Ελένη.​ Η λαμπερή ηθοποιός και ο γνωστός ποινικολόγος φέτος συμπλήρωσαν 41 χρόνια από τον γάμο τους, έχοντας αναφερθεί κατά καιρούς δημοσίως στα όσα όμορφα κρατούσαν τον ερωτά τους "ζωντανό".

Η ταλαντούχα ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε ξαφνιάσει τους θαυμαστές της, με την απόφασή της να αναφερθεί στις δυσκολίες που πέρασε ο γάμος της, αλλά και στις απιστίες του συζύγου της.

«Για τον Αλέξανδρο δεν ξέρω, εγώ δεν το σκέφτηκα. Σκέφτηκα ότι δεν πάει, ότι πρέπει να το πολεμήσω, ότι πρέπει να δουλέψω. Θέλει πολλή δουλειά. Είναι έτσι δεδομένο τον πήρα και τελείωσε; Δεν είναι δεδομένο τίποτα! Θέλει πολλή δουλειά! Τον έχω πιάσει (σε απιστία) 100 φορές! Μία φορά ήθελε να με κυνηγήσει αλλά δεν μπορούσε γιατί ήταν σε μια άσχημη κατάσταση. Αλλά τον λατρεύω! Τον λατρεύω! Είναι όμορφος, είναι γοητευτικός, είναι ο άνθρωπός μου! Τον αγαπάω! Το πιο εύκολο είναι να τα τινάξεις όλα στον αέρα, το δύσκολο είναι να τα κρατήσεις», είχε δηλώσει η Ζωή Λάσκαρη.

Το FTHIS.GR θυμάται μερικές από τις πιο πρόσφατες κοινές εμφανίσεις της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR