counter

Ζευγάρια διασήμων που έκαναν μαζί εκπομπή - Το τελευταίο δεν το θυμάστε σίγουρα

Ζευγάρια διασήμων που έκαναν μαζί εκπομπή - Το τελευταίο δεν το θυμάστε σίγουρα
Ζευγάρια διασήμων που έκαναν μαζί εκπομπή - Το τελευταίο δεν το θυμάστε σίγουρα

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θα είναι το ζευγάρι που θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Star. Φυσικά, δεν θα είναι το πρώτο ζευγάρι στην ζωή που θα κάνει εκπομπή σαν... ντουέτο, μιας και υπάρχουν πολλά που έχουν επιχειρήσει το ίδιο εδώ και χρόνια. Το ένα από αυτά μάλιστα, έχει κάνει το μεγάλο «βήμα» πριν πάρα πολλά χρόνια, οπότε σίγουρα δεν θα το θυμάστε! Πάμε να τα δούμε όλα λοιπόν...

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης

Το 2014 και για δύο χρόνια το ζευγάρι βρέθηκε για πρώτη φορά στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» στο Epsilon και το 2016 μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με μεγάλη επιτυχία. Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης, το  2017 ανέλαβαν την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του STAR και τέσσερα χρόνια μετά η Κατερίνα Καραβάτου αποχώρισε και πήρε μεταγραφή για το MEGA και την εκπομπή «Τι λες τώρα!». Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Κρατερός Κατσούλης, λίγο πριν γίνει γνωστό ότι χωρίζουν στην προσωπική τους ζωή, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή.

Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού

Το 2013 η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος παρουσίασαν το πρωινό του MEGA και την εκπομπή «Πρωινό μου». Σχεδόν με την λήξη της τηλεοπτικής σεζόν το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιο του και έτσι η εκπομπή δεν συνεχίστηκε. Άκρως ενδιαφέρον είναι το ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος σε συνέντευξη του στο Θέμο Αναστασιάδη είχε αναφέρει πως όταν παρουσίασαν το πρωινό ήταν ήδη έξι μήνες χωρισμένοι και δεν το ήξερε κανείς... εκτός από τα τρία παιδιά τους.

Άννα Μπουσδούκου – Σταύρος Ιωαννίδης

Δεν έκαναν μαζί εκπομπή ακριβώς, αλλά γνωρίστηκαν στα τηλεοπτικά πλατό και εργάζονταν μαζί. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2013 όταν εκείνη παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Η σχέση τους στην αρχή ήταν εξ αποστάσεως καθώς ο δημοσιογράφος ήταν ανταποκριτής στη Θεσσαλονίκη, στην ίδια εκπομπή και σταθμό.

Λίγα χρόνια μετά μετακόμισε στην Αθήνα και το 2017 παντρεύτηκαν στην Αντίπαρο, όπως έχουμε γράψει σε παλαιότερο θέμα, ωστόσο και εκείνοι χώρισαν.

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά

Δύο μήνες μετά τον γάμο τους, ο οποίος έγινε στις 20 Ιουνίου του 2010, ανακοινώθηκε πως ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα αναλάβουν την πρωινή ζώνη του MEGA. Το ζευγάρι όχι μόνο κέρδισε το στοίχημα, αλλά ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα δίδυμα στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.  Αργότερα πήραν μεταγραφή για τον ΑΝΤ1, και τελικά χώρισαν προσωπικά και τηλεοπτικά, παρά το ότι η τηλεοπτική επανασύνδεσή στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η Φαίη Σκορδά πλέον ανήκει στον ΣΚΑΙ, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζει δυναμικά στον ΑΝΤ1.

Ανδρέας Μικρούτσικος - Δήμητρα Ρουμπέση

Αυτό το δίδυμο δεν το θυμάστε σίγουρα! Πάνω από 10 χρόνια πριν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Δήμητρα Ρουμπέση παρουσίασαν την εκπομπή «Αυτός μας Έλειπε» στον Alpha. Ο Ανδρέας μάλιστα, αποκάλυψε φέτος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι δεν ήθελε να παρουσιάσει την εκπομπή μαζί με την τότε σύζυγό του, γιατί ήταν πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες και η Δήμητρα ήταν πολύ πιο «κλειστή» από εκείνον. Πάντως οι δυο τους δεν χώρισαν όσο έκαναν μαζί εκπομπή, αλλά χρόνια αργότερα...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR