counter

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδί - Οι δηλώσεις ευτυχίας!

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδί - Οι δηλώσεις ευτυχίας!
Ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδί - Οι δηλώσεις ευτυχίας!

Ο Ηρακλής Κόζας, ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της Ελλάδας, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο κατά εξίμισι χρόνια μικρότερος αδελφός του Ηλία Κόζα, frontman του γκρουπ Koza Mostra που μας εκπροσώπησε στη Eurovision με τον Αγάθωνα το 2013, μετά από πέντε μήνες σχέσης με το κορίτσι του, την Πηνελόπη, έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς.

Κόζας

Μιλώντας στο περιοδικό Down Town ο ίδιος εξομολογήθηκε: "Από τα πρώτα δευτερόλεπτα ήξερα ότι με αυτήν τη γυναίκα είναι κάτι άλλο, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα γίνονταν όλα τόσο γρήγορα. Τα πάντα ήρθαν σαρωτικά. Προηγουμένως, είχε άλλη ένταση η ζωή μου. Δεν υπολόγιζα σε σχέσεις, κοιτούσα αποκλειστικά την καριέρα μου, είχε γυρίσει από τα Mr. World και από το εξωτερικό όπου ταξίδευα για το modeling, έκλεινα δουλειές, συνεντεύξεις κ.λπ. Το παιδί ήταν το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν. Ένιωσα όμως ότι με αυτήν τη γυναίκα θα μπορούσα να κάνω τα πάντα, οπότε δεν με ένοιαζε πότε και πώς θα σοβάρευε η κατάσταση, Αν αυτό θα γινόταν σε πέντε μήνες ή σε πέντε χρόνια".

Κόζας

Όσο για το πως του ανακοίνωσε η αγαπημένη του τα ευχάριστα νέα, ο ίδιος αποκάλυψε: "Χρονικά ήταν ξαφνικό γιατί η εγκυμοσύνη προέκυψε στους πέντε μήνες. Όμως δεν με ένοιαζε. Τελικά, ήταν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων γιατί από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι αυτή η γυναίκα θα γινόταν η μητέρα των παιδιών μου. Όταν μου το είπε, θυμάμαι πως ήταν πρωί κι εγώ κοιμόμουν. Η Πηνελόπη μόλις είχε τελειώσει από τον χορό, μου έκανε πρωινό -αβγά με μπέικον- με ξύπνησε και μου το είπε βγαίνοντας από το μπάνιο".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR