counter

Ζέτα Δούκα: Το ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδί και η ονοματοδοσία που έκαναν στην κόρη τους

Ζέτα Δούκα: Το ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδί και η ονοματοδοσία που έκαναν στην κόρη τους
Ζέτα Δούκα: Το ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδί και η ονοματοδοσία που έκαναν στην κόρη τους

Στο Tv Έθνος έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη η ηθοποιός Ζέτα Δούκα και μίλησε για το σύμφωνο συμβίωσης, για την κόρη της αλλά και αν σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή της Ζέτα Δούκα μετά τη γέννηση της κόρης της;

«Ξεχνάς αυτά που σε βασανίζουν, τα προβλήματά σου, τη μαυρίλα του κόσμου, τη δυστυχία, τη μιζέρια και βλέπεις το παιδί και λες «Αξίζει τον κόπο, αξίζει αυτό το λεπτό, αυτή η ώρα, αυτή η μέρα που θα περάσω μαζί της». Είναι μαγικό. Κάθε μέρα είναι μια έκπληξη. Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο, γιατί καταλαβαίνετε ότι ζω από τη δουλειά μου, είμαι αρκετές ώρες μακριά από την κόρη μου, κάνοντας βέβαια κάτι που μου αρέσει και με εκφράζει αλλά μπορώ να το χαρακτηρίσω ως στέρηση. Θα ήθελα να την έχω μαζί μου συνέχεια»

Έχει δηλώσει ότι ο γάμος δεν την αφορά, ότι σκεφτόταν να κάνει σύμφωνο συμβίωσης.

«Δεν το κάναμε με τον άντρα μου γιατί είδαμε ότι το σύμφωνο συμβίωσης δεν μπορεί να εξασφαλίσει το παιδί μας ή εμάς τους ίδιους. Δηλαδή και να το κάναμε και να μην το κάναμε θα ήταν το ίδιο πράγμα. Έχουμε κάνει ονοματοδοσία στη Θάλεια και την αναγνωρίσαμε»

Βάφτιση θα κάνει;

«Μπορεί να κάνω. Πιστεύω στο Μυστήριο της βάφτισης γιατί μου αρέσει πολύ ο τρόπος που μεταλαμπαδεύεται η ενέργεια από τον νονό στο παιδί μέσω του αποστάγματος ενός φυτού που συμβολίζει τη σοφία και τη γνώση. Θεωρώ ότι όσο πιο κοντά στη φύση γίνεται τόσο το καλύτερο. Κάτι ήξεραν οι παλιοί που βάφτιζαν σε ποτάμια και θάλασσες. Κάτι τέτοιο επιθυμώ και εγώ για το παιδί μου»

Έχει σκεφτεί να κάνετε δεύτερο παιδί;

«Ιδανικά θα ήθελα. Δεν ξέρω όμως αν στην εποχή που ζούμε μας επιτρέπεται να έχουμε δεύτερο παιδί. Θέλω να πω ότι είναι κάτι που υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά δεν έχει έρθει σίγουρα στο μπροστινό»

Μίλησε ανοιχτά πριν από αρκετά χρόνια για το θέμα της νευρικής ανορεξίας ενώ με δική της πρωτοβουλία δημιουργήθηκε η «Ανάσα» με στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη αλλά και τη θεραπεία των ανθρώπων που πάσχουν από διαταραχές πρόσληψης τροφής.

«Ξεκίνησε ως δική μου ιδέα και η υλοποίησή της έγινε από περισσότερους ανθρώπους. Δεν σκέφτηκα πόσο δύσκολο είναι όταν μίλησα για την προσωπική μου εμπειρία. Αν στο μυαλό μου υπάρχει κάτι που μου λέει ότι αυτό πρέπει να το κάνεις, θα το κάνω. Δεν σκέφτομαι αν είναι εύκολο ή δύσκολο. Νομίζω ότι έτσι το αντιλαμβάνεται και ο κόσμος. Το δέχτηκε με ωραίο τρόπο και έτσι συνεχίζει και υπάρχει και η «Ανάσα». Μερικές φορές μεγεθύνουμε στο κεφάλι μας το εύκολο ή το δύσκολο. Θα πρέπει να σταθούμε στο αληθινό ή στο ψεύτικο. Όταν κάτι είναι αληθινό, είναι πάντα εύκολο»

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR