counter

Υπόθεση Παντελή Παντελίδη: Αποχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας!

Υπόθεση Παντελή Παντελίδη: Αποχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας!
Υπόθεση Παντελή Παντελίδη: Αποχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας!

Λίγες εβδομάδες μετά την απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν οδηγός του μοιραίου τζιπ  στο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου και την αποστολή του φακέλου της υπόθεσης στο αρχείο, η τελευταία εξέλιξη ξαφνιάζει!

Πρόκειται για την αποχώρηση του δικηγόρου Χαράλαμπου Λυκούδη από την νομική εκπροσώπηση της οικογένειας Παντελίδη στην υπόθεση του τροχαίου, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος.

Η απόφαση πάρθηκε από κοινού με την οικογένεια και δεν υπήρξε κάποια κόντρα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο κύριος Λυκούδης φέρεται να κατέληξε σε αυτή, λίγες ημέρες μετά την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Κανείς εκτός των δύο μερών δεν γνωρίζει αν η επιμονή της οικογένειας για προσφυγή κατά της αρχειοθέτησης του φακέλου βρήκε αντίθετο τον γνωστό δικηγόρο, που επέλεξε πριν από δύο εβδομάδες να κλείσει τον κύκλο του, ως νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας.

Ο ίδιος διατείνεται στον κύκλο του, ότι η αποχώρησή του έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και ότι οι σχέσεις του με την οικογένεια Παντελίδη παραμένουν εξαιρετικές, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το περιβάλλον της οικογένειας.    
           
Η τελευταία στράφηκε με προσφυγή στο Εφετείο κατά της αρχειοθέτησης του φακέλου και της απόφασης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, ανοίγοντας το τελευταίο νομικό κεφάλαιο στην υπόθεση. 

Η Εισαγγελία  Εφετών μπορεί είτε να συναινέσει στην αρχειοθέτηση, είτε να ζητήσει περαιτέρω έρευνα ή ακόμη και να ζητήσει την άσκηση ποινικών διώξεων, η απόφασή της όμως θα είναι τελεσίδικη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR