counter

Τζώρτζ Παπακώστας: Αυτός ήταν ο "όρος" που έθεσε για να συνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη!

Τζώρτζ Παπακώστας: Αυτός ήταν ο "όρος" που έθεσε για να συνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη!
Τζώρτζ Παπακώστας: Αυτός ήταν ο "όρος" που έθεσε για να συνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη!

Ο Τζώρτζ Παπακώστας παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη LIFO και τον Μιχάλη Μιχαήλ.

Ο γνωστός chef μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφαση του να βρεθεί στην τηλεόραση, αλλά και τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

"Πήγα στην τηλεόραση γιατί μου έλειπε πολύ η καθημερινή μαγειρική. Πέρσι είχα κάνει με τον Άκη Πετρετζίκη το "Ready Steady Cook" και το διασκέδασα πολύ, παρά τα απαιτητικά γυρίσματα. Πέρναγα πολύ καλά.   Η διαδικασία του διαγωνισμού αλλά και των γυρισμάτων επανέφερε την έμπνευση που χρειαζόμουν για να συνεχίσω. Στην Ελένη είχα πάει και στο παρελθόν, αλλά φέτος όλα ήρθαν βολικά ώστε να έχω μια πιο μόνιμη συμμετοχή στην εκπομπή της", είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: "Όταν έκανα το πρώτο ραντεβού με την Ελένη, ζήτησα μόνο αυτό: μια σχετική ελευθερία στις επιλογές μου όσον αφορά το φαγητό που θα μαγειρεύω.   Το εξώφυλλο του τεύχους που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα Σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό έτσι γίνεται. Εννοείται πως είμαστε ομάδα και, φυσικά, θα ρωτήσω τη γνώμη τους, αλλά στο τέλος η επιλογή είναι δική μου.   Εγώ, λοιπόν, προσπαθώ, μέσα από τις συνταγές που κάνω στην τηλεόραση, να δείξω τον σωστό τρόπο να μαγειρεύουμε. Ας πούμε, τα μακαρόνια με κιμά που αρέσουν τόσο πολύ σε όλους, άμα τα κάνεις με τη συνταγή που έμαθες από τη γιαγιά σου, θα καταλήξεις με 2-3 δάχτυλα λάδι στο πιάτο! Άμα το κάνεις με τον σωστό τρόπο και με τα σωστά υλικά, το αποτέλεσμα θα είναι πολλές σκάλες ανώτερο".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR