counter

Τόσα λεφτά ξόδεψαν στα ψώνια... χάθηκε να αγοράσουν και τρεις βαλίτσες να τα μεταφέρουν!

Τόσα λεφτά ξόδεψαν στα ψώνια... χάθηκε να αγοράσουν και τρεις βαλίτσες να τα μεταφέρουν!
Τόσα λεφτά ξόδεψαν στα ψώνια... χάθηκε να αγοράσουν και τρεις βαλίτσες να τα μεταφέρουν!

Μόλις ολοκλήρωσε το πρώτο ταξίδι με το νεογέννητο γιο του και τη σύζυγο του. Έχοντας τόσες πολλές βαλίτσες και ψώνια, είναι απορίας άξιο για το τι θα γίνει στο δεύτερο ταξίδι. Ο λόγος για το Simon Cowell και τη Lauren Silverman που φεύγοντας από το ξενοδοχείο του Miami θα έλεγε κανείς ότι χρειάζονται και extra αεροπλάνο για να μεταφέρει μόνο τις βαλίτσες και τα ψώνια που έκαναν.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία με τους άνδρες του ξενοδοχείου που προσπαθούν να ξεφορτώσουν όλη την πραμάτεια του Simon Cowell για να αποχωρήσει από το Miami και να επιστρέψει πίσω στη βάση του, το Λονδίνο. Σκεφτείτε πόση ώρα θα τους πήρε για να τα φορτώσουν στο αεροπλάνο αλλά και πόσα πλήρωσε για το υπέρβαρο! Για να μην σχολιάσουμε το πόσο θα καθυστέρησε η πτήση για να φορτωθεί όλος αυτός ο όγκος.

Ο Simon Cowell και η Lauren Silverman που έγιναν πρόσφατα γονείς έκαναν το πρώτο ταξίδι με το νεογέννητο γιος τους και απόλαυσαν τον ήλιο και τις παραλίες του Miami. Μάλιστα, η οικογένεια προκάλεσε και διάφορα προβλήματα με τα σκυλάκια του Simon τα οποία απαγορεύονταν στην παραλία και εκείνος έδειξε να αψηφά τους κανονισμούς. Ενώ μεγάλη εντύπωση προξένησε το γεγονός ότι τα σκυλάκια έγλειφαν το πρόσωπο του μωρού που δεν είχε κλείσει ούτε 40 μέρες από τη γέννηση του.

Φαίνεται πως το ζευγάρι πήγε περισσότερο για τα ψώνια στο Miami παρά για τη χαλάρωση και το νεογέννητο μωρό τους. Οι βαλίτσες τους και τα ψώνια που έκαναν είναι τόσα πολλά που χρειάστηκαν τρία καρότσια για να μεταφερθούν και σίγουρα θα χρειαζόταν extra αεροπλάνο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR