counter

Τόμας Πρωτόπαπας. Πάλευε για τη ζωή του δύο μήνες, αλλά λύγισε

Τόμας Πρωτόπαπας. Πάλευε για τη ζωή του δύο μήνες, αλλά λύγισε
Τόμας Πρωτόπαπας. Πάλευε για τη ζωή του δύο μήνες, αλλά λύγισε

Τόμας Πρωτόπαπας

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Πέθανε ο Τόμας Πρωτόπαπας. Η είδηση του άδικου χαμού του ταλαντούχου 25χρονου ηθοποιού, Τόμας Πρωτόπαπα, που έκανε τα πρώτα του βήματα στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, σκορπά με απέραντη θλίψη την οικογενεία του, τα οικεία του πρόσωπα, τη σύντροφό του Ιωάννα Ζεμπερλίγκου, τους θαυμαστές του αλλά και όλους όσοι είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν μαζί του.

Ο Τόμας Πρωτόπαπας το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου είχε σοβαρότατο τροχαίο με βοηθητικό όχημα-βάν- της Αττική οδού.

Σύμφωνα με την έκθεση της τροχαίας,  ο Τόμας Πρωτόπαπας ήταν σταματημένος δεξιά στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ) και το αυτοκίνητο της Αττικής οδού έπεσε χωρίς να φρενάρει από πίσω του και τον χτύπησε στο πλαϊνό τοιχείο. Ο ηθοποιός φορούσε ζώνη και για αυτό δεν έφερε χτυπήματα στο σώμα. "Λόγω του ύψους του άλλου αυτοκινήτου και της έλειψης πόρτμπαγκάζ του μικρού οχήματος που οδηγούσε ο Τομας, όλη την πίεση της σφορδής σύγκρουσης τη δέχτηκε το κρανίο, είχε δηλώσει λίγες μέρες μετά το ατύχημα ο θείος του Γιώργος Πρωτόπαπας στο FTHIS.GR.

Οι φωτογραφίες από το τρακαρισμένο του όχημα αποδείκνυαν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο οδηγός του βαν δεν φρέναρε αφού όπως είπε στην κατάθεσή του τον τύφλωνε ο ήλιος και δεν είδε καν το σταματημένο όχημα. Το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο, μετέφερε τον ηθοποιό στο ΚΑΤ, όπου υποβλήθηκε αμέσως σε πολύωρο χειρουργείο. Ο Τόμας βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί ανέφεραν στην οικογένεια Πρωτόπαπα, ότι η κατάσταση του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη. Όλοι μιλούσαν και προσεύχονταν για το θαύμα. Οι δύο γονείς με την υποστήριξη φίλων, αλλά και του απλού κόσμου, που έσπευδε στο ΚΑΤ για να τους δώσει κουράγιο έστειλαν τις εξετάσεις του Τόμας σε γιατρούς του εξωτερικού. Εκείνοι τους ενημέρωσαν ότι οι έλληνες γιατροί κάνουν ότι καλύτερο μπορούν και η μεταφορά του στο εξωτερικό θα επιβάρυνε την υγεία του.

Την Τρίτη 21 Μαίου στις 19:48 μ.μ. o Tόμας Πρωτόπαπας, άφησε την τελευταία του πνοή και οι σκέψεις όλων βρίσκονται πλέον στο πλευρό των γονιών του και της οικογένειάς του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR