counter

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιάννη Σμαραγδή στον Στάθη Ψάλτη!

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιάννη Σμαραγδή στον Στάθη Ψάλτη!
Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιάννη Σμαραγδή στον Στάθη Ψάλτη!

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Στάθης Ψάλτης περνά δύσκολες ώρες, νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Ο ηθοποιός δίνει μάχη με τον καρκίνο και όλοι ευελπιστούμε να βγει νικητής.

Ο Γιάννης Σμαραγδής, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του στην ταινία για τη ζωή του Νίκου Καζαντζάκη, στέλνει ένα συγκλονιστικό μήνυμά μέσα από τις δηλώσεις του στην Τεριάννα Παππά και την εφημερίδα Espresso.

«Στάθη, κάνε κουράγιο! Να είσαι αήττητος και μαχητής» λέει ο γνωστός σκηνοθέτης και συμπληρώνει: «Ως λαϊκό κωμικό πάντα τον πρόσεχα, όχι για τους ρόλους που υποδυόταν, αλλά για εκείνους τους ρόλους που θα μπορούσε να υποδυθεί. Έτσι του εμπιστεύτηκα στην ταινία "Καζαντζάκης" τον ρόλο του ηγουμένου της Μονής Σινά και τον παρακάλεσα μάλιστα. Τον απέδωσε με σπαρακτικό τρόπο με μια πρωτόγνωρη πνευματικότητα».

Ο Γιάννης Σμαραγδής, όμως, κάνει και μια παράκληση: «Τώρα στη σοβαρή δοκιμασία που υφίστατο ο αγαπητότατος μαχητής Στάθης, ευεργετηθέντες και μη πιστεύω πως θα του στείλουν την αγάπη τους και ό,τι η αξιοπρέπειά του δεν του επιτρέπει να ζητήσει. Και είναι βέβαιο πως όσοι το πράξουν θα τους επιστραφεί πολλαπλασιασμένο. Εύχομαι από ψυχής περαστικά, αγαπητέ φίλε Στάθη, και γρήγορη ίαση από ό,τι σε βασανίζει».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR