counter

Το γράμμα της κόρης της Μαρίας Βουτσινά

Το γράμμα της κόρης της Μαρίας Βουτσινά
Το γράμμα της κόρης της Μαρίας Βουτσινά

 Μαρία Βουτσινά

Με ένα γράμμα η κόρη της Μαρίας Βουτσινά, Μυρτώ Ζησιμοπούλου, θέλησε να μιλήσει για την μητέρα της, να δώσει απαντήσεις για τον αιφνιδιαστικό θάνατό της  - όπως φάνηκε στη showbiz - και να εξηγήσει γιατί δεν επιβεβαίωνε στους δημοσιογράφους που γνώριζαν για τον θάνατό της από την Τετάρτη και επικοινωνούσαν μαζί της, ότι η μητέρα της είχε καταλήξει.

"Νιώθω την υποχρέωση να γράψω λίγα λόγια για την μητέρα μου, ο κυριότερος λόγος είναι για να μην λέγονται και γράφονται ανακρίβειες για τον θάνατο της.

Η μητέρα μου τους τελευταίους 13 μήνες πάλευε με τον καρκίνο. Είχε μέσα της δύναμη που δεν την γνώριζε κανείς. Μέσα στο διάστημα των 13 μηνών έκανε ότι ήταν δυνατό (και αδύνατο πολλές φορές), για να βγει νικήτρια από αυτόν τον εφιάλτη. Περάσαμε δύσκολα τον τελευταίο καιρό και ακόμα δυσκολότερα τον τελευταίο μήνα αφού για μας το σπίτι μας είχε γίνει το νοσοκομείο. Ακόμα και εκεί τη θαύμαζα, αφού είχε καταφέρει να την προσέχουν και την αγαπούν όλοι. Συγγενείς , φίλοι, γιατροί και νοσηλευτές ήταν όλοι στο πλευρό της, άλλα όπως έλεγε η ίδια τον Γολγοθά ο καθένας τον περνάει μονός του.

Τις τελευταίες μέρες επισκεφτήκαμε και την εντατική, άλλωστε πως θα γυρίζαμε σπίτι, της είπα, αν δεν βλέπαμε όλους τους χώρους του νοσοκομείου; Και εκείνη προσπαθούσε να γελάσει για να μου δείξει ότι πίστευε το ψέμα μου. Έφυγε ήρεμη και πάνω από όλα ευτυχισμένη κρατώντας μου το χέρι. Όπως πάλεψε για τη δουλειά της πάλεψε και για την ζωή της.

Όσον αναφορά την κηδεία προσπάθησα να την κρατήσω σε ένα πιο οικογενειακό επίπεδο γιατί ήθελα να είναι δική μας προσωπική στιγμή".

Μαρία Βουτσινά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: makeleio

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR