counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ο Μιχάλης Ανθής παρουσίασε στο Auditorium το βιβλίο του με τίτλο "Διαμάντια στον Υπόνομο". Πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στην παρουσίαση βιβλίου του ηθοποιού, ενώ γι' αυτό μίλησε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Λέχου.

Στο νυχτερινό κέντρο Fantasia που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης διασκέδασε η Νίνα Λοτσάρη, ο ομοσπονδιακός προπονητής ποδοσφαίρου Φερνάντο Σάντος αλλά και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Στο εμπορικό κέντρο Golden Hall πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια καταστήματος αθλητικών ρούχων και ειδών για τους λάτρεις του σκι. Πολλές ήταν οι επώνυμες παρουσίες εκεί.

Στο μεζεδοπωλείο Ammos επέλεξε να γιορτάσει την ονομαστική του εορτή ο Λευτέρης Πανταζής. Η κόρη του Κωνσταντίνα βρέθηκε εκεί αλλά και η φίλη του, Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.  

Οι εκδόσεις Καστανιώτη και το Μητροπολιτικό Κολλέγιο παρουσίασαν το νέο βιβλίο της Αγγελικής Νικολούλη "ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕ ΧΕΙΛΗ ΚΟΚΚΙΝΑ" το βράδυ της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου. Πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου και πήραν υπογεγραμμένο αντίτυπο του βιβλίου.

Η «Ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι – το μακροβιότερο θεατρικό έργο στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου - παρουσιάζεται στη σκηνή του Θεάτρου Βεάκη σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη. Παίζουν: Μαριάννα Τουμασάτου, Γιάννης Αϊβάζης, Κάτια Νικολαΐδου, Λευτέρης Δημηρόπουλος,Θοδωρής Αντωνιάδης. Μαζί τους η Όλγα Πολίτου, ο Γιώργος Ματαράγκας και ο Πέτρος Ξεκούκης. Η παράσταση έκανε επίσημη πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR