counter

Tι κοινό έχει η Ελένη Φουρέιρα με την Beyonce;

Tι κοινό έχει η Ελένη Φουρέιρα με την Beyonce;
Tι κοινό έχει η Ελένη Φουρέιρα με την Beyonce;

Τι συνδέει την Ελένη Φουρέιρα και την Beyonce; Η απάντηση βρίσκεται στο όνομα του σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου και την διάσημη πια ολόσωμη φόρμα του. Ο σχεδιαστής υπογράφει τις δημιουργίες που η Ελένη Φουρέιρα φορά στις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο Fever.

Η πρεμιέρα του νυχτερινού σχήματος έγινε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και η τραγουδίστρια, απαστράπτουσα, απέσπασε τις καλύτερες κριτικές για το στυλ της. Η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε τον Βρεττό Βρεττάκο ως το πρόσωπο που θα επιληφθεί των εμφανίσεων της στην πίστα του νυχτερινού κέντρου και η επιλογή της αυτή την συνδέει με ένα ποπ είδωλο παγκοσμίου φήμης το οποίο αποτελεί style icon: την Βeyonce που επίσης έχει ντυθεί με δημιουργίες του σχεδιαστή.

Συγκεκριμένα, ο Βρεττός Βρεττάκος σχεδίασε ειδικά για την Ελένη Φουρέιρα όλες τις εμφανίσεις της για το Fever σε συνεργασία με την στυλίστριά της, Ίρις Λεονταρίτη. Ο σχεδιαστής σε συνεργασία με την Swarovski Elements δημιούργησε μια κρυστάλλινη φόρμα γεμάτη από κρυστάλλινους μεταλλικούς καθρέπτες, επεξεργασμένη σε power net και διακοσμημένη με 30.000 κρύσταλλα Swarovski.  Επίσης σχεδίασε για εκείνη ένα μάξι μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες από μεταλλικό πλέγμα μεταξιού και σιφόν.

Την εμφάνισή της συμπληρώνει ένα δερμάτινο φόρεμα σε γραμμή σακακιού με λεπτομέρειες από κεντημένο μεταξωτό σιφόν σε βασικές λεπτομέρειες του φορέματος, στα μανίκια και περιμετρικά του ρούχου και μαύρους πολυεδρικούς καθρέπτες σε jet Hematite. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR