counter

Σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος αποχαιρέτησε τη Μαρία Παπουτσάκη - Φωτογραφίες

Σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος αποχαιρέτησε τη Μαρία Παπουτσάκη - Φωτογραφίες
Σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος αποχαιρέτησε τη Μαρία Παπουτσάκη - Φωτογραφίες

 

Απο την Αποστολία Φιλίππου

Η κηδεία της δημοσιογράφου Μαρίας Παπουτσάκη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στο Α’ νεκροταφείο. Η Μαρία Παπουτσάκη «έφυγε» από το ζωή μετά από πολλούς μήνες μάχης με τον καρκίνο. 

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της, δημοσιογράφος Μιχάλης Αλεξανδρίδης. Ο ίδιος δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει, πως δεν θα ξαναδεί την αγαπημένη του Μαρία.  Υποβασταζόμενος, από τον πρώτο ξάδερφο της Μαρίας Παπουτσάκη από την Κρήτη  ακολουθούσε το φέρετρό της για το τελευταίο της ταξίδι με σκυμμένο το κεφάλι.

Φίλοι και συνάδελφοι της δημοσιογράφου παραβρέθηκαν, όπως ήταν φυσικό στην κηδεία της γνωστής δημοσιογράφου για το τελευταίο αντίο. Ανάμεσα σε άλλους και οι: "Σοφία Βούλτεψη, Πάνος Σόμπολος, Μιχάλης Αλεξανδρίδης, Όλγα Τρέμη, Μαρία Σταματέρη, Παντελής Καψής, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Νάσος Αθανασίου, Γιάννης Πρετεντέρης, Μαρία Χούκλη, Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Μαρία Σταματέρη, Θοδωρής Ρουσόπουλος, Αντώνης Λιάρος, Δημήτρης Τσιόδρας, Φώφη Γεννηματά, Χρήστος Πρωτόπαππας, Γιάννης Μιχελάκης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Νίκος Σαραντάκος, Παύλος Τσίμας, Δημήτρης Τάκης, Πέτρος Ευθυμίου, Μανώλης Καψής, Θάνος Πασχάλης, Ανδρέας Κωνσταντάτος, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Μαρία Καρχιλάκη, Κώστας Λαλιώτης, Γιάννης Κανελλάκης, Απόστολος Κακλαμάνης, Αντώης Καλκαβούρας, Μιχάλης Αλεξανδρίδης".

Διαβάστε επίσης: Μαρία Παπουτσάκη: Απέραντη θλίψη για τη δημοσιογράφο που "έχασε τη μάχη" με τον καρκίνο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR