counter

Συνταραχτικά ευρήματα από τον ιατροδικαστή: Τι έπαθε πριν το τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης

Συνταραχτικά ευρήματα από τον ιατροδικαστή: Τι έπαθε πριν το τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης
Συνταραχτικά ευρήματα από τον ιατροδικαστή: Τι έπαθε πριν το τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης

Τα νέα ευρήματα που αποκαλύφθηκαν από τον ιατροδικαστή για το τροχαίο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη σοκάρουν. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα Espresso μια συνταρακτική λεπτομέρεια που αποκάλυψε ο ιατροδικαστής Κωνσταντίνος Ανδρέου δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για το τι συνέβη πριν από το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου 2016 και τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Στην έκθεση του ιατροδικαστή αναφέρεται ότι ο 32χρονος τραγουδιστής είχε κακώσεις που δεν προκλήθηκαν από την ανατροπή του τζιπ, στο οποίο επέβαινε με τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου.

Διαβάστε επίσης: Τελευταία εξέλιξη: Η οικογένεια Παντελίδη μηνύει τη Φρόσω Κυριάκου για ανθρωποκτονία από αμέλεια!

Ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Παντελίδη δήλωσε στην εφημερίδα: «Δηλώνω κατηγορηματικά και το υπογράφω και στην έκθεσή μου ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν στη θέση του συνοδηγού! Σύμφωνα με τα εργαστηριακά και τα νεκροτομικά ευρήματα, το ποσοστό αλκοόλης που ανιχνεύθηκε στο αίμα και στα ούρα του ήταν τόσο υψηλό, που μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και κώμα. Με δεδομένο ότι ο Παντελίδης έπασχε από χρόνια μυοκαρδιοπάθεια με επηρεασμένη καρδιακή παροχή, είχε σίγουρα δυσκολία σε όραση, κίνηση, ομιλία, ήταν ληθαργικός και πιθανός βρισκόταν σε καταπληξία. Προκύπτει σαφέστατη αδυναμία να οδηγήσει ένα όχημα 2,5 τόνων».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR