counter

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μακρυνιώτης: "Διαγνώστηκα με μυασθένεια Gravis. Ήταν ένα σοκ"

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μακρυνιώτης: "Διαγνώστηκα με μυασθένεια Gravis. Ήταν ένα σοκ"
Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μακρυνιώτης: "Διαγνώστηκα με μυασθένεια Gravis. Ήταν ένα σοκ"

Το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου ο Δημήτρης Μακρυνιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4”.

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης, μεταξύ άλλων, έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με μυασθένεια Gravis.

Δείτε επίσης! Αλμυρό κέικ με φέτα και ελιές από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη

Όσα είπε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης

«Πριν από 4 χρόνια διαγνώστηκα με μυασθένεια Gravis, ένα νόσημα που παλιά ονομαζόταν βαριά μυασθένεια. Ονομαζόταν βαριά γιατί αν είχες αυτή την ασθένεια… χαιρετούσες. Αυτό είχε και ο Αριστοτέλης Ωνάσης που του κρατούσαν τα μάτια με οδοντογλυφίδες. Προκαλεί αδράνεια στους μυς. Είναι μη αναστρέψιμη ασθένεια. Μια μέρα έπεσε το μάτι μου μυϊκά, ψάχναμε για αρκετά χρόνια, δεν το βρίσκαμε. Όταν πέφτει, ασυναίσθητα ανοίγει περισσότερο άλλο. Κάναμε συνέχεια εξετάσεις. Το βρήκαμε πριν 4 χρόνια. 

Ήταν ένα σοκ. Μπήκα κατευθείαν να το ψάξω και έλεγε προσδόκιμο όριο ζωής. Και λες κάτσε να κρατηθώ λίγο εκείνη τη στιγμή. Σκέφτηκα κατευθείαν την κόρη μου. Μου είπαν ότι απαγορεύεται το μπότοξ, καθόλου κούραση. Εγώ άνθρωπος του γυμναστηρίου, της πολλής δουλειάς. Μου είπαν δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Έπρεπε να αλλάξω τη ζωή μου, συν μια φαρμακευτική αγωγή κάθε τρεις ώρες. Χτυπάει ένα ξυπνητήρι. Η μεγαλύτερη ευλογία που μου έδωσε ο Θεός… το τρίωρο.  Ό,τι και να πάθει ένας άνθρωπος είναι στην ανθρώπινη φύση του να το ξεπερνάει και να είναι δυνατός. Μου έχει αλλάξει τη ζωή», είπε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

«Έκανα πολύ καιρό να το διαχειριστώ. Στην αρχή έπεσα σε μία κατάθλιψη. Έχω και μία μανιοκατάθλιψη διεγνωσμένη και γίνεται πόλεμος. Αλλά η Μιχαέλα, η κοπέλα μου, οι γονείς μου με βοήθησαν. Κάθε 1,5 χρόνο έχω μία έξαρση, που μπορεί να νοσηλευτώ. Έχω έρθει και έχουμε κάνει εκπομπή ενώ είμαι σε έξαρση. Γυρίζω από την άλλη, το ελέγχω. Η κόρη μου με είχε δει στο ξενοδοχείο που έπεσε το μάτι μου και της εξήγησα. “Είσαι δυνατός” μου λέει. Είμαι πιο δυνατός από αυτό. Στην αρχή ήταν καταρρακωμένοι όλα. Η Βάσω Μαζωνάκη είναι βράχος. Είναι ωραίο να είσαι τυχερός και να έχεις τέτοιους ανθρώπους δίπλα σου», εξομολογήθηκε στη συνέχεια με συγκίνηση ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR