counter

Survivor: Η αδερφή του Ορέστη Τσανγκ απαντά σε όσους τον αποκαλούν "σιγανοπαπαδιά"

Survivor: Η αδερφή του Ορέστη Τσανγκ απαντά σε όσους τον αποκαλούν "σιγανοπαπαδιά"
Survivor: Η αδερφή του Ορέστη Τσανγκ απαντά σε όσους τον αποκαλούν "σιγανοπαπαδιά"

Η 23χρονη αδερφή του Ορέστη Τσανγκ από το Survivor, Μαρία – Τζον Χουά Τσανγκ απαντά με συνέντευξή της στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη, σε όσους κακοχαρακτηρίζουν τον αδερφό της.

Για τον Ορέστη τι διαβάζεις;

Πρόσφατα με ενημέρωσαν ότι το αγόρι της Ελισάβετ Δοβλιατίδου έκραξε τον αδερφό μου. Έγραψε: «Μεγαλύτερη πουτ…α από τον Κινέζο δεν υπάρχει. Ο Τσάνγκ ψηφίζει ομαδικά. Λέει ότι η Ειρήνη είναι δυνατή και την κρατάει μέσα, αλλά δεν την έβαλε να αγωνιστεί για την ασυλία. Όξω διπρόσωπε και εσύ. Όλοι επικοινωνιακά ψηφίσατε γιατί δεν σας ξέρει ούτε η μάνα σας. Η μισή ομάδα λέει τον Πάνο για αποχώρηση και εσείς τον χαβά σας».

Εσύ το σχολίασες;

Ζούμε σε μια χώρα που μπορείς να πεις ελεύθερα την άποψή σου. Το θέμα είναι ο τρόπος που τη λες. Άλλοι έχουν τρόπους, άλλοι δεν έχουν. Ο τρόπος που εκφράζεσαι δείχνει και ποιος είσαι πραγματικά. Δεν μπορώ να υπολογίσω την άποψη κάποιου τρίτου που δεν γνωρίζει τον αδερφό μου ως προσωπικότητα.

Τι έχεις να πεις σε όσους τον χαρακτηρίζουν «σιγανοπαπαδιά»;

Από πότε το να είναι ένας άνθρωπος ήρεμος και ψύχραιμος θεωρείται ότι είναι σιγανοπαπαδιά; Αν τον νευριάσει κάτι το δείχνει και αυτό φάνηκε και στο επεισόδιο που υπήρξε ένας διαπληκτισμός με την Ελένη. Επίσης, πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι δεν φαίνονται όλα στις κάμερες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR