counter

Survivor 2: Η Κατερίνα Δαλάκα μας συστήνει τον κούκλο αδερφό της λίγο πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο!

Το Survivor στον ΣΚΑΪ και η πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 21:00. Τα πρώτα ονόματα έχουν γίνει γνωστά, ενώ αναμένεται να υπάρξουν ανατροπές μέχρι και την τελευταία στιγμή. Μεταξύ άλλων, στον νέο κύκλο του reality επιβίωσης θα δούμε την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 400μ μετ' εμποδίων. H 25χρονη είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατάγεται από την Κατερίνη.

Αυτές τις μέρες η Κατερίνα ετοιμάζει σιγά σιγά τις βαλίτσες της για τον Άγιο Δομίνικο και φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, που σίγουρα θα της λείψουν κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο εξωτικό νησί. Ένα από αυτά είναι και ο αδερφός της, με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα το πρωί και, μάλιστα, τον... σύστησε στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το Instagram (Δείτε το παραπάνω).

Το FTHIS.GR έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει φωτογραφίες του Κώστα Δαλάκα, ο οποίος είναι ένα πολύ ωραίο αγόρι, με απίστευτα γυμνασμένο σώμα και αρκετά τατουάζ, ζει μόνιμα στην Κατερίνη και σίγουρα είναι περιζήτητος από τον γυναικείο πληθυσμό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR