counter

Στο χειρουργείο γνωστή Ελληνίδα εξαιτίας των ναρκωτικών!

Στο χειρουργείο γνωστή Ελληνίδα εξαιτίας των ναρκωτικών!
Στο χειρουργείο γνωστή Ελληνίδα εξαιτίας των ναρκωτικών!

Στο χειρουργείο εξαιτίας των ναρκωτικών αναγκάστηκε να μπει γνωστή Ελληνίδα, το όνομα της οποία έχει συνδεθεί με τη χρυσή εποχή της κοσμικής Αθήνας.

Αναφερόμαστε στη Ματούλα, η οποία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλκίνοου Μπουνιά στην εφημερίδα Espresso, υπεβλήθη χθες σε μια δύσκολη και πολύωρη επέμβαση.

«Εδώ και 10 χρόνια αντιμετώπιζα πρόβλημα με την αναπνοή μου, ενώ δεν μπορούσα ούτε να καταπιώ καλά, γεγονός που οφειλόταν στο ότι έκανα τα ναρκωτικά από τη μύτη μου. Δυστυχώς, τον τελευταίο καιρό το πρόβλημά μου έφτασε στο αμήν! Η πάνω γνάθος και τα ούλα μου έφτασαν στο σημείο ν' αλλάξουν μέχρι και τη χροιά της φωνής μου, λόγω της κλίσης που έχουν πάρει προς τα πίσω" εξήγησε στην εφημερίδα.

Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά της, οι θεράποντες ιατροί μεγάλου δημόσιου νοσοκομείου πήραν οστά από τη λεκάνη και από τα γόνατά της και «έχτισαν» στο στόμα της μια καινούρια πάνω γνάθο, ενώ πρόσθεσαν νέες μεμβράνες ιγμόρειου στη μύτη της, που είχαν καταστραφεί από τη χρήση ουσιών.

«Αυτό είναι ακόμη ένα τίμημα που πληρώνω ως χρήστης ναρκωτικών. Από το 1970 έως το 1972 έπαιρνα κόκα και από το 1972 έως το 1990 έπινα ηρωίνη» δήλωσε, επίσης, λίγες ώρες πριν την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς, το πολύωρο χειρουργείο της Ματούλας, το οποίο ξεκίνησε χθες το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, στέφθηκε με επιτυχία. Η ίδια αναρρώνει πλέον σε θάλαμο και όχι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.


Η Ματούλα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR