counter

Στέλλα Δημητρίου: Παντρεύτηκε λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μαμά - Η εξομολόγηση για την κατάψυξη ωαρίων

Στέλλα Δημητρίου: Παντρεύτηκε λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μαμά - Η εξομολόγηση για την κατάψυξη ωαρίων
Στέλλα Δημητρίου: Παντρεύτηκε λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μαμά - Η εξομολόγηση για την κατάψυξη ωαρίων

Μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή βιώνει η Στέλλα Δημητρίου, η οποία είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα.

Το μοντέλο, που μένει μόνιμα πλέον στην Κύπρο, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή. Η ίδια θα γίνει τελικά για πρώτη φορά μαμά στα 43 της, ύστερα από κατάψυξη ωαρίων που έκανε πριν από επτά χρόνια.  

«Στην Ελλάδα ήμουν 24 χρόνια. Τη λατρεύω την Ελλάδα, μου αρέσει πάρα πολύ. Τώρα καταλαβαίνω ότι έχω φύγει γιατί οι φίλοι μου είναι εκεί. Ήρθα έγκυος στην Κύπρο κι έτρεχα με τις προετοιμασίες. Είμαι 8 μηνών και είναι αγοράκια. Είμαι μέσα στο άγχος. Αυτό το διάστημα δεν το χαίρομαι. Κάνω τον σταυρό μου γι’ αυτό γιατί βρέθηκα και ενημερώθηκα σε μία εκδήλωση για τη γονιμοποίηση. Ο γιατρός μου είπε να κάνω κατάψυξη ωαρίων. Ήμουν 36 προς τα 37. Θα ήταν καλύτερα να το είχα κάνει στα 30 μου αλλά δεν το ήξερα. Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Όταν μαζέψεις τα ωάριά σου και γίνει κρυοσυντήρηση δεν αγχώνεσαι μετά για το θέμα παιδί. Ξέρεις ότι όταν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος θα πάτε ένα βήμα παραπέρα» είπε, μεταξύ άλλων, η Στέλλα Δημητρίου.

Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα πως πριν από λίγες ημέρες παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο.

«Παντρευτήκαμε πριν λίγες μέρες με πολιτικό γάμο. Είναι μια καινούργια αρχή. Νιώθω ευλογημένη που ο Θεός μας έκανε αυτό το δώρο αλλά και ο γυναικολόγος μου. Θα το ζήσω αφού γεννηθούν και μετά» κατέληξε συγκινημένη η Στέλλα Δημητρίου.

Θυμίζουμε πως η Στέλλα Δημητρίου είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία, Δημήτρη Μιχαηλίδη και μάλιστα οι δυο τους σχεδίαζαν να παντρευτούν τον Σεπτέμβριο του 2020 στις Σπέτσες. Ωστόσο ο γάμος τους είχε αναβληθεί λόγω του κορονοϊού.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR