counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Για πού ετοιμάζεται η εγκυμονούσα παρουσιάστρια;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Για πού ετοιμάζεται η εγκυμονούσα παρουσιάστρια;
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Για πού ετοιμάζεται η εγκυμονούσα παρουσιάστρια;

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Αν και διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει μια καθημερινότητα , οι ρυθμοί της οποίας, δείχνουν να μην έχουν επηρεαστεί. Η εγκυμονούσα Σταματίνα Τσιμτσιλή ανήρτησε την φωτογραφία που βλέπετε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτοντας ένα backstage στιγμιότυπο από την προετοιμασία της φωτογράφισής της για το περιοδικό People.

H εγκυμοσύνη βρήκε την Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μια πολύ δημιουργική φάση σε επαγγελματικό επίπεδο μιας και εκτελεί χρέη τόσο ραδιοφωνικού παραγωγού στον Ρυθμό 949 και καθηγήτριας στην δημοσιογραφική σχολή του ΑΝΤ1 ενώ ούσα μητέρα της μικρής Νάγιας φροντίζει να αφιερώνει πολύ χρόνο και στην οικογενειακή της ζωή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της για την φωτογράφισής στο περιοδικό, έβγαλε μια selfie φωτογραφία με τα πινέλα μακιγιάζ ανά χείρας έχοντας στο πλευρό της τον κομμωτή και make up artist, Δημήτρη Σταματίου. Η εγκυμοσύνη δεν πτοεί την Σταματίνα, με το καθημερινό της πρόγραμμα να είναι full-time και εκείνη να την βρίσκει σε ανεβασμένη διάθεση και γεμάτη δημιουργικότητα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR