counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της! Δείτε την κοιλίτσα της

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της! Δείτε την κοιλίτσα της
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της! Δείτε την κοιλίτσα της

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Στην ωραιότερη φάση της ζωής της είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που σε λίγους μήνες θα γίνει και πάλι μαμά! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και θα χαρίσει στη μικρή Νάγια ένα αδελφάκι.

Την είδηση της εγκυμοσύνης αποκάλυψε το περιοδικό ΟΚ!, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό να περιμένουν σε μερικούς μήνες, το τέταρτο μέλος της οικογένειάς τους. Μέχρι τότε, η Σταματίνα συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της, ενώ κάνει την εκπομπή της στο ραδιόφωνο κάθε μεσημέρι από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα. Ενώ η κοιλίτσα της, έχει αρχίσει να φαίνεται, δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94,9 μια φωτογραφία της Σταματίνας, να χαμογελά πλατιά μέσα στο στούντιο, κατά την διάρκεια της εκπομπής της. Καθημερινά ο Ρυθμός δημοσιεύει φωτογραφίες με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του και στη σημερινή φωτογραφία η έγκυος Σταματίνα Τσιμτσιλή, φαίνεται να χαμογελά ενώ φορά ένα φαρδύ t - shirt και από πάνω ένα ανοιχτό πουκάμισο.

Η επιθυμία της 32χρονης τηλεπαρουσιάστριας, καθηγήτριας και ραδιοφωνικής παραγωγού του Ρυθμού 949 και του 42χρονου ποινικολόγου συζύγου της να χαρίσουν ένα αδελφάκι στην 8 μηνών κόρη τους Νάγια, γίνεται πραγματικότητα κι έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν ευτυχισμένοι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR