counter

Σπύρος Μπιμπίλας για τις δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού: "Θα συμβούλευα τους ρεπόρτερ…"

Σπύρος Μπιμπίλας για τις δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού: "Θα συμβούλευα τους ρεπόρτερ…"
Σπύρος Μπιμπίλας για τις δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού: "Θα συμβούλευα τους ρεπόρτερ…"

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού και τα όσα είπε για τις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Θα συμβούλευα τους ρεπόρτερ να μην πηγαίνουν σε αρκετά μεγαλύτερους ανθρώπους για να μην παίρνουν τέτοιου είδους απαντήσεις που δε συνάδουν με όλο αυτό που έχει συμβεί. Το γεγονός ότι δεν βιάστηκε κάποιος, δεν σημαίνει ότι δεν έχει βιαστεί κάποιος άλλος. Επομένως πρέπει να έχουμε λίγη σύνεση ακόμη κι αν είμαστε μεγαλύτεροι άνθρωποι. Σέβομαι απολύτως τη Νεφέλη και την αγαπώ, αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να την πιέζετε.

Διαβάστε επίσης: Nεφέλη Oρφανού: Ο λόγος που δεν έχει σχέσεις με την Κατερίνα Γιουλάκη - "Είναι σε δύσκολη θέση γιατί..."

Υπάρχει μία άλλη συνάδελφος της Νεφέλης Ορφανού από το “Ρετιρέ” που έχει καταγγείλει αυτό που της συνέβη, η οποία τυχαίνει να είναι πολύ φίλη μου. Επομένως δεν έχω λόγο να μην πιστεύω μια πάρα πολύ φίλη μου. Με πληροφόρησε τώρα μετά από 25 χρόνια για ένα γεγονός που η ίδια έχει καταγγείλει στις αρχές του Καναδά, γιατί εκεί ζει. Αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη. Έχει παραγραφεί γιατί έχουν περάσει 25 χρόνια αλλά είναι στην κρίση του δικαστηρίου» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τι είχε πει η Νεφέλη Ορφανού

Η Νεφέλη Ορφανού μιλώντας στο «Πρωινό μας» είχε πει για τις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί με Φιλιππίδη και Λιγνάδη, ούτε θέλω να το ψάξω, ούτε και με ενδιαφέρει. Ο Πέτρος Φιλιππίδης, όταν είχα χρέη και θα έμπαινα φυλακή, μου έδωσε διπλό μισθό. Νόμιζα ότι μου τα δανείζει και όταν πήγα να τα επιστρέψω, μου τα πέταξε. Εγώ τα είχα διαχωρισμένα. Εκεί είναι το ψωμί, εκεί είναι το κρεβάτι. Όταν θα είναι το ψωμί στο κρεβάτι, τα πράγματα δεν θα πάνε καλά. Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Και ήμουν σε ηλικία που θα μπορούσαν να με περάσουν από την κρεβατοκάμαρα. Γιατί δεν έγινε; Εγώ προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και από τον Φιλιππίδη και από τον Λιγνάδη».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR