counter

Σήμερα ο πιο λαμπερός γάμος της ελληνικής showbiz για το 2015! Όλες οι λεπτομέρειες

Σήμερα ο πιο λαμπερός γάμος της ελληνικής showbiz για το 2015! Όλες οι λεπτομέρειες
Σήμερα ο πιο λαμπερός γάμος της ελληνικής showbiz για το 2015! Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρτίνος Προκοπίου

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν ο Νικόλας Μαρτίνος και η Ελένη Προκοπίου το βράδυ του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου.

Ο γάμος θα γίνει απόψε ενώ μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει γαμήλια δεξίωση που θα γίνει στην οικία Προκοπίου, στο πατρικό σπίτι της νύφης στη Γλυφάδα, όπου αναμένεται να είναι εφάμιλλη σε χλιδή με τον γάμο του αδελφού του γαμπρού Γιάννη Μαρτίνου με τη Μάγια Ζαφειροπούλου το καλοκαίρι του 2013 στη Σχοινούσα. Ο Νικόλας Μαρτίνος είναι γιος του Ντίνου Μαρτίνου και αδελφός του Γιάννη. Αν και όχι πρωτότοκος, έπεσε από πολύ νωρίς στα βαθιά αναλαμβάνοντας τα ηνία του εφοπλιστικού οίκου Thenamaris. Ο Νικόλας Μαρτίνος κατοικεί μόνιμα στη Γλυφάδα και στα 33 του διαθέτει μια δυσεύρετη ωριμότητα. Δουλεύει πολύ, έχει πάθος με τη μουσική και όποτε δεν συχνάζει στο «Island» ή στο «Salon de Bricolage» του αρέσει να βάζει μουσική σε πάρτι φίλων ως dj. Άνθρωποι από το περιβάλλον του υποστηρίζουν ότι αν δεν ήταν εφοπλιστής, θα μπορούσε να είναι άνετα ένας πολύ καλός μουσικός.

Η Ελένη Προκοπίου, κόρη του εφοπλιστή Δημήτρη Προκοπίου, του οποίου το όνομα είναι συνδεδεμένο με την εταιρεία Centrofin Management, είναι μόλις 23 ετών αγαπάει τη μόδα, διαβάζει λογοτεχνία και πραγματοποιεί συχνά ταξίδια στο εξωτερικό.

Διαβάστε αναλυτικά: Ο μυθικός γάμος του Έλληνα επιχειρηματία που άφησε εποχή. Δείτε φωτογραφίες

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR