counter

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Οι πρώτες δηλώσεις για την πρωτοφανή επίθεση της Κιμ Κατράλ

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Οι πρώτες δηλώσεις για την πρωτοφανή επίθεση της Κιμ Κατράλ
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Οι πρώτες δηλώσεις για την πρωτοφανή επίθεση της Κιμ Κατράλ

Τις πρώτες δηλώσεις της έκανε η Sarah Jessica Parker για την κόντρα με την άλλοτε συμπρωταγωνίστριά της στο Sex and the City, Kim Cattrall.

Μετά το μήνυμα της δεύτερης στο Instagram, στο οποίο ξεκαθάρισε ότι δεν χρειάζεται την αγάπη και τη συμπόνια της «Carrie», μετά την απώλεια του αδερφού της, η Sarah Jessica μίλησε στο αμερικανικό People.

H ίδια τόνισε, μάλιστα, ότι δεν υπάρχει κόντρα μεταξύ τους.

 «Ποτέ δεν μίλησα για αυτό, παρά το γεγονός ότι μερικοί από εμάς ήταν απογοητευμένοι σχετικά με την μη πραγματοποίηση της ταινίας. Ποτέ δεν ανταποκρίθηκα στη συνομιλία που είχε η Kim με τον Piers Morgan, όπου είπε πράγματα για μένα που πραγματικά με πόνεσαν. Είχαμε μια εμπειρία και ήταν καταπληκτική και τίποτα πια δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Έχουμε ένα δέσιμο με το κοινό και μια ιδιαίτερη σχέση με την πόλη και με αυτό το team της ταινίας και πρέπει να πούμε αυτές τις τρελές ιστορίες που έχουμε μεταξύ μας. Δεν μπορούσα να φανταστώ καμία άλλη να παίζει αυτό το κομμάτι. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν δεν υπήρχε καυγάς, είναι πραγματικά ένα κατασκεύασμα, γιατί εγώ ποτέ δεν απάντησα σε όλο αυτό. Και δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό», ανέφερε η ηθοποιός.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR