counter

Πώς γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο;

Η πανέμορφη Ashley Roberts, η οποία έγινε γνωστή ως μέλος του πιο sexy girl band, των «Pussycat Dolls», δηλώνει μόνη και το αποδεικνύει λέγοντάς μας πως πέρασε την ημέρα –και… την νύχτα!– του Αγίου Βαλεντίνου έχοντας ως συντροφιά μόνο το σκυλάκι της τον Cooper!

 

Βέβαια, δε διστάζει να παραδεχτεί στη MailOnline, πως θα ήταν υπέροχα να έβρισκε την αγάπη στον άντρα των ονείρων της, αλλά παρ’ όλα αυτά είναι ευχαριστημένη που έχει κοντά της τον αξιαγάπητο Cooper, ο οποίος είναι ο μόνος «άντρας» στη ζωή της! «Μου αρέσουν οι Άγγλοι. Είμαι μόνη προς το παρόν, αλλά είμαι πολύ απασχολημένη με τη δουλειά σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Αν κάποιος βρεθεί στον δρόμο μου θα είναι υπέροχα, αν δεν βρεθεί όμως… μια χαρά θα είμαι και πάλι!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Πριν λίγους μήνες, ακούστηκε πως ο Πρίγκιπας Harry –ναι, ο γνωστός Πρίγκιπας Harry!– έχει δείξει ενδιαφέρον για την Ashley… Τι δηλώνει, όμως, εκείνη σχετικά με αυτό; «Πρόσφατα, ήμουν στο ίδιο club με τον Πρίγκιπα Harry, αλλά δεν κατάφερα να πάω να τον χαιρετήσω. Είναι πολύ… εκλέξιμος πάντως!».

 

Πως καταφέρνει, όμως, να διατηρεί τη φόρμα της; «Αγαπώ την yoga και τον τρόπο που με κάνει να αισθάνομαι. Ακολουθώ μια δίαιτα με οργανικές τροφές και χυμούς. Μια φορά στο τόσο τρώω ένα κομμάτι κέικ ή pizza – ε, δεν πειράζει να “κλέβω” που και που…». Ναι, αν είσαι η Ashley Roberts, δεν πειράζει…!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR