counter

Η Πωλίνα Γκιωνάκη κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου: "Αυτό που κάνετε δεν σας τιμά καθόλου, λέγεται βία"

Η Πωλίνα Γκιωνάκη κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου: "Αυτό που κάνετε δεν σας τιμά καθόλου, λέγεται βία"
Η Πωλίνα Γκιωνάκη κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου: "Αυτό που κάνετε δεν σας τιμά καθόλου, λέγεται βία"

Σε ένα ξέσπασμα κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου προχώρησε η Πωλίνα Γκιωνάκη, η οποία και ήταν καλεσμένη στο πάνελ της εκπομπής "Super Κατερίνα". Η γνωστή ηθοποιός και κόρη του Γιάννη Γκιωνάκη, λίγα λεπτά πριν αποχωρήσει, ζήτησε τον λόγο για να απευθυνθεί προσωπικά στον παρουσιαστή, με αφορμή κάποια επικριτικά σχόλια που έκανε πρόσφατα ο ίδιος για τον πατέρα της.

«Θα ήθελα να αποκαταστήσουμε κάτι πριν τελειώσουμε και πριν φύγω. Έχω πίκρα από εσάς, κύριε Μικρούτσικε, γιατί στην εκπομπή όπου φιλοξενήθηκε η γνώμη μου, αναφερθήκατε στον πατέρα μου», είπε αρχικά η Πωλίνα Γκιωνάκη. «Μην κοροϊδευόμαστε, τον πατέρα μου εννοούσατε», απάντησε η ηθοποιός σε σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος ξεκαθάρισε τα πράγματα, λέγοντας: 

«Αν είναι να μην κοροϊδευόμαστε, τότε μην τα παίρνεις πίσω κι εσύ αυτά που είχες πει, γιατί είχες πει πολύ υποτιμητικά πράγματα για τα νυφικά και τα λοιπά. Και έρχεσαι τώρα εδώ και όπως λέει «μαλλιαρά» η τηλεόραση: τη γύρισες τη μπιφτέκα», τόνισε ο παρουσιαστής και η ηθοποιός, απάντησε:

Διαβάστε επίσης: "Λύγισε" on air ο Ανδρέας Μικρούτσικος: "Τους κουβαλάω όλους μέσα μου"

«Ποια μπιφτέκα γύρισα; Δεν μου αρέσει ο τρόπος που μου μιλάτε και οφείλω να σας το πω. Δεν σας κάνω παρατήρηση, κύριε Μικρούτσικε! Ξέρετε κάτι; Αυτό που κάνετε τώρα δεν σας τιμάει! Προτιμώ να παραδεχθείτε ότι το είπατε. Τη μνήμη του πατέρα μου δεν επιτρέπω να τη σπιλώνει κανένας!». «Είναι η δεύτερη φορά που βγάζετε εμπάθεια για τον πατέρα μου και αυτό λέγεται βία! Δεν περίμενα να μου ζητήσει συγγνώμη ο κύριος Μικρούτσικος! Το ξέρω, γιατί θέλει μεγάλη ψυχή για να πει κάποιος συγγνώμη!», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Πωλίνα Γκιωνάκη, με την Κατερίνα Καινούργιου να δίνει πάσα για διαφημιστικά μηνύματα ώστε να λήξει το ζήτημα. 

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR