counter

Πόζαρε την ώρα που θηλάζει και υπερασπίστηκε on air τον δημόσιο θηλασμό!

Πόζαρε την ώρα που θηλάζει και υπερασπίστηκε on air τον δημόσιο θηλασμό!
Πόζαρε την ώρα που θηλάζει και υπερασπίστηκε on air τον δημόσιο θηλασμό!

 

Από την Ελένη Ζουγανέλη

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε η Karolina Kurkova όταν η ίδια πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να θηλάζει το νεογέννητο μωράκι της, όμως δεν την πτόησε κανένα αρνητικό σχόλιο, καθώς θέλει να μεταδώσει το μήνυμα του δημόσιου θηλασμού.

Η Karolina Kurkova βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή «Amazon Style Code Live» και μεταξύ άλλων μίλησε και την συγκεκριμένη φωτογραφία που δημοσίευσε στο παρελθόν.

«Όλοι έρχεστε στη ζωή από μια μητέρα και αυτή η μητέρα έπρεπε να σας ταΐσει. Δεν είναι ότι κάνουμε κάτι κακό, κάνουμε κάτι όμορφο. Δίνουμε ζωή, δίνουμε θρεπτικά συστατικά στο μωρό, έχουμε σχεδιαστεί για αυτό τον λόγο» υπερασπίστηκε η Karolina Kurkova στον αέρα της εκπομπής και εξήγησε πως η φωτογραφία ήταν για την εκστρατεία του Instagram «breastfeedingselfie».

Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Ήμουν στην ευχάριστη θέση να δώσω φωνή σε αυτές τις γυναίκες, που ίσως να είναι στο σπίτι και θέλουν να βγουν έξω και να κάνουν πράγματα και ίσως αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο να θηλάσουν, επειδή είναι έξω και πρέπει να καλύψουν τον εαυτό τους. Νομίζω ότι είναι ένα όμορφο πράγμα, αν μπορείς να το κάνεις».


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR