counter

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αυτός είναι ο τραγουδιστής με τον οποίο θα εμφανιζόταν μαζί στο Madwalk

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αυτός είναι ο τραγουδιστής με τον οποίο θα εμφανιζόταν μαζί στο Madwalk
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αυτός είναι ο τραγουδιστής με τον οποίο θα εμφανιζόταν μαζί στο Madwalk

Στο κανάλι του Fipster στο YouTube βρέθηκε καλεσμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία έκανε μια αποκάλυψη. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός ανέφερε πως τραγουδιστής της έκανε πρόταση να εμφανιστεί μαζί του στο φετινό MadWalk, ωστόσο η ίδια όταν άκουσε το κομμάτι που θα ερμήνευαν, δεν ενθουσιάστηκε, το εξέφρασε και έμεινε εκτός του σόου.

«Έγινε κάτι πρόσφατα στα Madwalk συγκεκριμένα. Μου προτάθηκε να κάνω ένα act. Δέχτηκα με χαρά, και συζητήσαμε να βρούμε ένα τραγούδι που θα ταιριάζει και στους δυο μας, και λέω ότι αφού θα έχω την ευκαιρία να κάνω κάτι μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο κοινό, συμφώνησα. Όταν μου έφερε το τραγούδι, έπαθα σοκ. Δε μου άρεσε καθόλου και πολύ ευγενικά το είπα. Χωρίς να με ενημερώσουν, δεν έχει να κάνει με τη διοργάνωση αλλά με καλλιτέχνη, πήρε μια άλλη τραγουδίστρια χωρίς να μου το πει. Θύμωσα και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν ήξερα ότι το τραγούδι είναι πάνω από τη συνεργασία. Με πλήγωσε βαθιά γιατί δε με ενημέρωσε κιόλας».

Διαβάστε επίσης! Πηνελόπη Αναστασοπούλου για MadWalk: "Χωρίς να με ενημερώσουν πήρε μια άλλη τραγουδίστρια, με πλήγωσε βαθιά"

Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Αυτός είναι ο καλλιτέχνης που την έβγαλε εκτός Madwalk

Το πρωί της Παρασκευής ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σουσού» αποκάλυψε πως o τραγουδιστής με τον οποίο δεν συνεργάστηκε στο MadWalk η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν ο Θοδωρής Μαραντίνης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο τραγουδιστής εμφανίστηκε κανονικά στο MadWalk με την Κατερίνα Παπουτσάκη στο πλευρό του ερμηνεύοντας το κομμάτι «Ανισόπεδη Ντίσκο».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR