counter

Πήγε να λιποθυμήσει ο Κώστας Βουτσάς όταν έμαθε για τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη

Πήγε να λιποθυμήσει ο Κώστας Βουτσάς όταν έμαθε για τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη
Πήγε να λιποθυμήσει ο Κώστας Βουτσάς όταν έμαθε για τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη

Πολύ δύσκολες στιγμές πέρασε ο Κώστας Βουτσάς όταν έμαθε από την κόρη του, Σάντρα, τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη. Ο ηθοποιός μίλησε μάλιστα στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος και αποκάλυψε πως στο άκουσμα της είδησης παραλίγο να λιποθυμήσει.

Χαρακτηριστικά ο Κώστας Βουτσάς είπε: «Τη Ζωΐτσα την ήξερα από παιδάκι, μέναμε μαζί στην ίδια γειτονιά της Θεσσαλονίκης, μαζί και με τη Ζωζώ τη Σαπουντζάκη. Ήταν ένα αιθέριο πλάσμα, μια νεράιδα, μια κούκλα αλλά και άνθρωπος με το άλφα κεφαλαίο. Είμαι συγκλονισμένος. Ήταν απρόοπτο, βρε παιδάκι μου. Μου τηλεφώνησε η κορούλα μου, η Σάντρα, και μου το είπε. Έμεινα ξερός, παραλίγο να λιποθυμήσω».

Εκτός αυτού, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε και για όσα βίωσαν οι δυο τους στα χρόνια της Φίνος Φιλμ. «Περνούσαμε πολύ ωραία με τη Ζωΐτσα, με τα αστεία μας, με τα γέλια μας. Στη δουλειά μας τότε δεν υπήρχε βεντετισμός, δεν υπήρχε αντισυναδελφικό κλίμα, ήμασταν φίλοι, αδέλφια. Η Ζωΐτσα ήταν από πολύ καλή οικογένεια. Ο θείος της ήτανε αρχηγός του Γ’ Σώματος Στρατού. Ξαδέλφη της ήταν η τραγουδίστρια Ζωή Κουρούκλη. Ο Φίνος και η Τζέλα η γυναίκα του θέλανε να την υιοθετήσουνε αλλά δεν το δέχτηκε η Ζωΐτσα, πώς να αφήσει την οικογένειά της. Χάθηκε η καημένη πάνω που ετοίμαζε νέες δουλειές στην “Αθηναΐδα”…». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR