counter

Πέτρος Κωστόπουλος - Μίνα Αρναούτη: Η συνάντηση και το φλερτ ανάμεσά τους

Πέτρος Κωστόπουλος - Μίνα Αρναούτη: Η συνάντηση και το φλερτ ανάμεσά τους
Πέτρος Κωστόπουλος - Μίνα Αρναούτη: Η συνάντηση και το φλερτ ανάμεσά τους

Έντεκα μήνες μετά το μοιραίο τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη- η μία εκ των δύο συνεπιβάτιδων του τζιπ- φαίνεται πως επανέρχεται στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς της.

Διαβάστε επίσης: Μίνα Αρναούτη: Ο απολογισμός της χρονιάς και το μήνυμα της στους οδηγούς που πίνουν

Σύμφωνα με την Espresso, η 30χρονη Μίνα βρέθηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Αθήνας. Η ίδια περπατούσε με τη βοήθεια πατερίτσας, καθώς δεν έχει αναρρώσει ακόμα πλήρως λόγω των αλλεπάλληλων επεμβάσεων. Η εντυπωσιακή Μίνα δεν πέρασε απαρατήρητη από τον ανδρικό πληθυσμό. Ανάμεσα στους κυρίους που βρίσκονταν εκεί, ήταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος την πλησίασε θέλοντας να τη γνωρίσει.

Ο πρώην εκδότης και παρουσιαστής της συστήθηκε και τη ρώτησε αν έχει μαζί της φορτιστή αυτοκινήτου. Εκείνη απάντησε θετικά και του τον δάνεισε για να κάνει τη δουλειά του. Ο Πέτρος Κωστόπουλος στη συνέχεια πήγε το κινητό του στο μπαρ, όπου το άφησε να φορτίσει, και επέστρεψε αμέσως σ τη Μίνα, με την οποία έμεινε για αρκετή ώρα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο παρουσιαστής φαινόταν να φλερτάρει τη νεαρή γυναίκα κι εκείνη γελούσε συχνά με τα αστεία του. Κάποια στιγμή εκείνος της επέστρεψε τον φορτιστή και τότε οι δυο τους αντάλλαξαν και αριθμούς τηλεφώνων. Το στιγμιότυπο απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό. Δείτε παρακάτω.

Η συνάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου με την Μίνα Αρναούτη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR