counter

Πέτρος Κωστόπουλος: Η εμφάνιση στη Μενεγάκη και η αποκατάσταση των σχέσεων τους

Πέτρος Κωστόπουλος: Η εμφάνιση στη Μενεγάκη και η αποκατάσταση των σχέσεων τους
Πέτρος Κωστόπουλος: Η εμφάνιση στη Μενεγάκη και η αποκατάσταση των σχέσεων τους

Συνέντευξη στη Reallife και στη Χρύσα Κακιώρη παραχώρησε ο Πέτρος Κωστόπουλος και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παρουσία του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και τις σχέσεις των δυο σήμερα.

Ήταν έκπληξη η τηλεοπτική σου συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη…

Είχαμε ξαναβρεθεί με την Ελένη, αλλά δεν το θυμάται εκείνη. Την είχα επισκεφτεί στο backstage της εκπομπής της πέρυσι την Άνοιξη, όταν ξεκίνησα την εκπομπή. Είχαμε μιλήσει και στο τηλέφωνο κάποιες φορές. Είχε βγει τηλεφωνικά και στην εκπομπή μας με την Τζένη. Υπάρχει και κοινή μας φωτογραφία στην πρεμιέρα του Παπακαλιάτη όπου ξαναμιλήσαμε.

Αυτή τη φορά όμως υπήρχε μια διάθεση αποκατάστασης των σχέσεων.

Στο μυαλό μου ήταν αποκατεστημένη η σχέση.

Δεν φάνηκε στη συζήτησή σας…

Φάνηκε, δεν φάνηκε, στο μυαλό το δικό μου είναι αποκατεστημένη η σχέση και όπως είπα και στην Ελένη, τα πράγματα είναι δύσκολα, δυστυχώς, οι παρέες διαλύονται. Ένα από τα κακά των διαζυγίων είναι ότι δεν ξαναβγαίνουν ποτέ όλοι μαζί.

Οπότε όλα έγιναν για το… σόου;

Όχι, όχι. Με την Ελένη δεν είχαμε μιλήσει καθόλου πριν βγούμε στον αέρα. Τελευταία στιγμή βγήκα. Είπαμε να πάω, ήθελα να έρθει και στη δική μου εκπομπή, είπαμε πρώτα να πάω εγώ κα πήγα. Με την Ελένη δεν είχαμε μιλήσει ούτε ένα δευτερόλεπτο πριν.

Ένιωσες άνετα στο πλατό;

Άβολα στην αρχή, επειδή είχα καιρό να βγω στο γυαλί, αλλά γενικά ένιωσα άνετα. Η Ελένη είναι μια πανέξυπνη γυναίκα, ενάντια σε αυτό που πιστεύουν όλοι. Της βγάζω το καπέλο γιατί ταυτόχρονα διατηρεί και μια θηλυκότητα που πρέπει να έχουν οι γυναίκες. Στο κυνήγι της επαγγελματικής επιτυχίας και της ανεξαρτησίας, έχετε χάσει πάρα πολλή από τη θηλυκότητά σας. Αυτό εμένα με θλίβει, μιας και είμαι παλαιάς κοπής. Ξαναβγαίνοντας «εκεί έξω», είδα ότι έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα πράγματα, τα κορίτσια έχουν έναν τσαμπουκά που πολλές φορές ξεπερνάει τα εσκαμμένα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR