counter

Πέτρος Κουσουλός: Παντρεύεται και βαφτίζει την κόρη του - Έτσι έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του

Πέτρος Κουσουλός: Παντρεύεται και βαφτίζει την κόρη του - Έτσι έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του
Πέτρος Κουσουλός: Παντρεύεται και βαφτίζει την κόρη του - Έτσι έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του

Στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον επερχόμενο γάμο με τη σύντροφό του και τον τρόπο που της έκανε πρόταση για να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ακόμη, ο Πέτρος Κουσουλός είπε και για το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του.

Δείτε επίσης! Ξέσπασε on air ο Πέτρος Κουσουλός: "Τόλμησαν να πιάσουν στο στόμα τους αυτοί οι άνθρωποι τα παιδιά μου"

Όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός

«Είναι ένα αθόρυβο μωρό, κοιμάται, τρώει και γελάει. Η Ευαγγελία είναι πολύ ήρεμη και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο, σε ό,τι αφορά τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει το παιδί μας. Η γέννα διήρκησε 8 ώρες, οπότε ταλαιπωρήθηκε. Ήμουν στο πλευρό της στον τοκετό. Δεν φοράω βέρα. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Η βάφτιση θα γίνει σίγουρα τον Σεπτέμβρη του 2024. Συζητάμε να κάνουμε και τον γάμο μαζί. Έκανα πρόταση γάμου στην Ευαγγελία, ανήμερα στα γενέθλιά της, τον περσινό Ιούνιο. Έκανα πρόταση γάμου με ένα βίντεο από την κοινή μας ζωή και την αγορά του μονοπέτρου. Το είδαμε μαζί στην τηλεόραση.

Δεν έχουμε ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τη βάφτιση και τον γάμο. Θες να με αγχώσεις; Στην Αθήνα θα γίνει. Πρέπει να βιαστούμε λίγο, συνέχεια μπριζώνω την Ευαγγελία. Αυτά τα πράγματα τα αναλαμβάνει η γυναίκα. Αν κάτι στραβώσει, εγώ θα την πληρώσω», αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός.

«Συμβουλεύτηκα ειδικό για το πώς θα πρέπει να παρουσιάσω στις κόρες μου τη νέα μου σχέση. Έβλεπαν συνέχεια την Ευαγγελία μέσα στο σπίτι. Όταν μάθαμε τα ευχάριστα τους είπα ότι θα αποκτήσουν αδελφούλα. Τις βλέπω καθημερινά, τις παίρνω από το σχολείο και τις πηγαίνω στο σπίτι της πρώην συζύγου μου. Είναι ευτυχές ότι διατηρούμε καλές σχέσεις με την πρώην σύζυγό μου. Ένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο, είναι ψυχοφθόρο, επίπονο. Ειδικά αν έχεις παιδιά. Ποιος θα με κρίνει αν προχώρησα γρήγορα ή αργά; Υπάρχει μέτρο;», πρόσθεσε ο Πέτρος Κουσουλός.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR