counter

Πένθος για την Αποστολία Ζώη: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Πένθος για την Αποστολία Ζώη: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της
Πένθος για την Αποστολία Ζώη: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για την Αποστολία Ζώη και την οικογένειά της, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της τραγουδίστριας, μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η Αποστολία Ζώη του είχε, όπως είναι γνωστό, τεράστια αδυναμία, ενώ σε αυτόν αφιέρωσε τη μεγάλη της νίκη στο Nomads
 
Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή μέσω Facebook, η αδερφή της τραγουδίστριας, Σίσσυ, η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα συγκινητικό μήνυμα και άλλαξε την εικόνα προφίλ της σε ένδειξη πένθους.
 
Συγκεκριμένα έγραψε: 
 
"Έφυγε ο πατερούλης μου απόψε μετά από αγώνα ζωής κι αναμέτρησης με τον καρκίνο …Πάλεψε όσο κανένας …Έτσι άλλωστε είχε μάθει από μικρός..Από γενιά που μοχθούσε για να επιβιώσει ..,με χρυσά χεράκια που έβγαλαν με ιδρώτα και αξιοσύνη το μεροκάματο …περήφανος,αξιοπρεπέστατος ,δουλευτάρας, δεν πρόσβαλε κανένα με την παρουσία του…μια ζωή υπόδειγμα και καλός άνθρωπος ..
 
Λύγισε ο σούπερ ήρωας μου…αυτός που πίστευα πως και στην έρημο να ήμασταν θα έβρισκε τρόπο να επιβιώσουμε... Έφυγε αθόρυβα ήσυχα και αξιοπρεπέστατα ,όπως ακριβώς έζησε …ένας τζέντλεμαν κι ένας περήφανος έξυπνος άντρας ..
 
Ποιος να συγκριθεί μαζί σου πατερούλη μου!!".

Η αναρτηση της αδερφης της Αποστολιας Ζωη

Η αναρτηση της αδερφης της Αποστολιας Ζωη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR