counter

Πέμη Ζούνη για τέλος "Έρωτα Φυγά": "Θα ήθελα να μην πλατιάσει η ιστορία, θεωρώ σοφό να κλείνει κάτι ένδοξα"

Πέμη Ζούνη για τέλος "Έρωτα Φυγά": "Θα ήθελα να μην πλατιάσει η ιστορία, θεωρώ σοφό να κλείνει κάτι ένδοξα"
Πέμη Ζούνη για τέλος "Έρωτα Φυγά": "Θα ήθελα να μην πλατιάσει η ιστορία, θεωρώ σοφό να κλείνει κάτι ένδοξα"

Η Πέμη Ζούνη, η τηλεοπτική Μαργέτα του «Έρωτα Φυγά» μίλησε στον Παναγιώτη Βαζαίο και το περιοδικό Λοιπόν. Η ηθοποιός, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιτυχία της σειράς, αλλά και στη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη πριν από 20 ολόκληρα χρόνια.

«Θα ήθελα να μην πλατιάσει η ιστορία με τον Έρωτα Φυγά, γιατί την πατάς έτσι. Θεωρώ σοφό να κλείνει κάτι ένδοξα. Βεβαίως, θα στεναχωρηθώ αν κάτι δεν πάει καλά σε νούμερα τηλεθεάσης αλλά δεν είναι αυτό το άγχος μου. Δεν το είχα ποτέ αυτό, ούτε στο θέατρο, ούτε στην τηλεόραση. Δεν μπορείς να κυνηγάς αυτό την ώρα που δουλεύεις. Ωστόσο, ευχόμουν να πηγαίνει καλά μια δουλειά. Η αποδοχή του κόσμου στον Έρωτα Φυγά είναι τεράστια. Ώρες-ώρες μου θυμίζει το Κλείσε τα Μάτια» είπε η Πέμη Ζούνη.

Μιας και αναφέρατε το "Κλείσε τα Μάτια", θα δούμε κάποιο reunion με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη; Είναι κάτι που θα το θέλατε;

Όχι. Όσο κι αν το θέλω κι αν τον αγαπάω – και νομίζω ότι κι εκείνος με αγαπάει – πιστεύω ότι η δουλειά μας ήταν ένα πικ που δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Ήταν τόσο ωραίο αυτό που είχε γίνει, που πλέον τι να κάνεις; Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια… τι να κάνω τώρα; Τη θεία του; Θυμάμαι πως η πιο δύσκολη σκηνή ήταν ο αποχαιρετισμός μου με τον Χριστόφορο. Κλαίγαμε κανονικά.

Διαβάστε επίσης: Πέμη Zούνη για Eρωτα Φυγά: "Είμαι με τρελούς συναδέλφους που με ενημερώνουν αμέσως για τα νούμερα τηλεθέασης"

Έρωτας Φυγάς - Επόμενα επεισόδια

Περίληψη 19ου επεισοδίου

Όσο ο Στρατής αγωνιά για την ζωή του μες την φυλακή, οι αποφάσεις που θα παρθούν για εκείνον, θα ανατρέψουν την κατάσταση. Παράλληλα, ο Μάρκος μετά από μια κουβέντα με την Ρηνιώ, θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπει την ιστορία με τον Γιωργάκη και θα αντιμετωπίσει την Αλεξάνδρα διαφορετικά. Την ώρα που η κόντρα ανάμεσα στον Ιάσονα και την Μαργέτα ολοένα και φουντώνει, η Εισαγγελέας καλεί τους παράγοντες της περιοχής σε μια συζήτηση  που θα ωφελήσει τον τόπο και θα προφυλάξει τους κατοίκους από την δριμεία επέλαση των οικοπεδοφάγων..

Περίληψη 20ου επεισοδίου

Η Αλεξάνδρα παίρνει εξιτήριο κι επιστρέφει με τον Ιάσονα σπίτι τους. Η Μαργέτα συνεχίζει θερμά τον προεκλογικό της αγώνα. Επίσης, ο Κοντογιάννης παραμένει εξαφανισμένος. Οι οικοπεδοφάγοι συζητάνε ότι πρέπει να δολοφονηθεί ο Παράσχος και αντίστοιχες σκέψεις κάνουν και οι κομματάρχες για τη Μαργέτα… Ο Φάνης, ο ανιψιός του Παράσχου, εμφανίζεται ενώπιόν του, όμως εκείνος δείχνει καχύποπτος. Ο Μάρκος, ακολουθώντας τη συμβουλή της Αλεξάνδρας, λέει τελικά ψέματα στην Ευγενία, πως δεν πιστεύει ότι εκείνη την πυροβόλησε. Ο Ιάσονας παρουσιάζει δημόσια την Ουρανία, ως δικό του άνθρωπο, εξοργίζοντας τη Μαργέτα…

Περίληψη 21ου επεισοδίου

Ο Ιάσονας και η Μαργέτα έχουν έναν δημόσιο, έντονο τσακωμό και η ίδια του δίνει τις ευχές της ώστε να θεωρεί την Ουρανία ως νέα του μητέρα του από εδώ και πέρα. Τα στόματα στην περιοχή σιγά-σιγά ανοίγουν και το παρέλθουν της Ουρανίας έρχεται στο φως. Ο Φάνης, συστήνεται στην οικογένεια του Παράσχου και καλοβλέπει την Ευγενία. Η Νότα καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και πως η άφιξη του θα τους δημιουργήσει προβλήματα. Όσο η Αρετή και ο Μελέτης έρχονται πιο κοντά, ο Ιάσονας προτείνει στη Φωτεινή, που σκέφτεται να φύγει τώρα που ο Κοντογιάννης αγνοείται, να του πουλήσει το σπίτι της για να μετακομίσει εκεί με την Αλεξάνδρα, τα παιδιά και την Ουρανία. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR