counter

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής παντρεύτηκε και βάφτισε κρυφά τον 9 μηνών γιο του!

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής παντρεύτηκε και βάφτισε κρυφά τον 9 μηνών γιο του!
Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής παντρεύτηκε και βάφτισε κρυφά τον 9 μηνών γιο του!

Ο Γιάννης Κότσιρας, περίπου έναν χρόνο μετά τον πολιτικό γάμο του, παντρεύτηκε και με θρησκευτικό την αγαπημένη του Κατερίνα Πέρρου, ενώ ακολούθησε η βάφτιση του γιου τους σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο μόλις 50 ατόμων. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το χαρμόσυνο γεγονός έλαβε χώρα, την περασμένη Παρασκευή​, στη Ραφήνα, όπου ζει μόνιμα το ζευγάρι. 

Εκεί είχαν κάνει τον Ιούνιο του 2016 και τον πολιτικό γάμο τους, καταφέρνοντας να κρατήσουν τις ιδιωτικές στιγμές τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με την ίδια λιτή διάθεση, μακριά από τα φλας το μυστήριο ενώπιον Θεού και ανθρώπων, αλλά και η βάφτιση του σχεδόν 9 μηνών γιου τους στο πέτρινο εκκλησάκι της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, στο κτήμα Laforet, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ραφήνας. 

Μετά τον γάμο και τη βάπτιση του γιου τους, ο οποίος πήρε το όνομα Νικόλας -όπως, δηλαδή, λεγόταν ο πατέρας του Γιάννη Κότσιρα, που έχει φύγει από τη ζωή-, ακολούθησε prive δεξίωση στον χώρο του τένις, απέναντι από το εκκλησάκι. 

Παρόντες στα δύο μυστήρια ήταν ελάχιστοι από τον καλλιτεχνικό χώρο, μεταξύ αυτών και ο Θάνος Μικρoύτσικος, με τον οποίο ο Γιάννης Κότσιρας έχει συνεργαστεί αρκετές φορές και διατηρεί φιλικές σχέσεις. 


Κότσιρας με σύζυγο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR