counter

Πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός παντρεύτηκε, κάτω από άκρα μυστικότητα!

Πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός παντρεύτηκε, κάτω από άκρα μυστικότητα!
Πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός παντρεύτηκε, κάτω από άκρα μυστικότητα!

Νύφη

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ένας μυστικός γάμος έγινε χθες βράδυ και μόνο το FTHIS.GR ήταν εκεί και έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Τον αγαπημένο της Θωμά Κωνσταντίνου παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής 27 Ιανουαρίου η Δήμητρα Στογιάννη. Το ζευγάρι κατάφερε να κάνει το γάμο του κάτω από άκρα μυστικότητα και να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από κάμερες και φωτογράφους.

Δήμητρα Στογιάννη Θωμάς Κωνσταντίνου

Έτσι, την Κυριακή στις 4 το απόγευμα, η Δήμητρα Στογιάννη λάμποντας μέσα στο μακρύ ολόλευκο νυφικό σε πολύ ρομαντικό στυλ δια χειρός Konstantinos Melis by Laskos, έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι.

Η νύφη δεν έστησε καθόλου το γαμπρό και όλα κύλησαν ομαλά. Το μακιγιάζ της ήταν από την Λίλα Μαρή και τα μαλλιά της, Καρδαρής. Οι καλεσμένοι, πολλοί κι ανάμεσά τους αρκετοί συνάδελφοί της Δήμητρας αλλά και του Θωμά. Μία από τις τέσσερις κουμπάρες του ζευγαριού ήταν η Θάλεια Προκοπίου, στενή φίλη της νύφης. Οι άλλοι τρεις κουμπάροι ήταν ο μουσικός Δημήτρης Τσάκος, ο μουσικός Κώστας Μερετάκης και η ηθοποιός Μαριλένα Σαϊτη. 

Δήμητρα Στογιάννη Θωμάς Κωνσταντίνου

Δήμητρα Στογιάννη Θωμάς Κωνσταντίνου

Ο σύζυγός -πλέον- της ηθοποιού, Θωμάς, είναι μουσικός, πολύ πετυχημένος στο χώρο του κι έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα. Έτσι, ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου ήταν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Αρετή Κετιμέ.

Αμέσως μετά το γάμο, ακολούθησε τραπέζι για τους πολύ στενούς φίλους και συγγενείς, ενώ το ζευγάρι προς το παρόν δεν σχεδιάζει γαμήλιο ταξίδι, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Δήμητρας στο θέατρο με την παράσταση "Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω" την κρατούν στην Αθήνα. Ενδεχομένως να αποδράσουν κάπου οι δυο τους τις ημέρες του Πάσχα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR