counter

Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων αποκαλύπτει: «Αντιμετώπισα ηλικιακό σεξισμό»

Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων αποκαλύπτει: «Αντιμετώπισα ηλικιακό σεξισμό»
Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων αποκαλύπτει: «Αντιμετώπισα ηλικιακό σεξισμό»

Για την μεταγραφή της στον ANT1 αλλά και την εποχή την οποία διανύουμε μίλησε στο Πρώτο Θέμα η Μαρία Σαράφογλου. Η δημοσιογράφος του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων παραδέχεται πως η νέα γενιά δουλεύει ασταμάτητα για… ψίχουλα, ενώ όταν η κουβέντα πήγε στην εμφάνιση της τότε η Μαρία Σαράφογλου πέρασε σε μια αποκάλυψη.

«Θα έλεγα πως αντιμετώπισα ηλικιακό σεξισμό. Άλλωστε στην Ελλάδα είναι γνώριμο το φαινόμενο. Σε όποιον χώρο και να βρίσκεσαι, εάν δεν κοντεύεις τα 60, τότε ή δεν ξέρεις ή δεν μπορείς ή δεν το χεις ή δεν αξίζεις. Σε ότι αφορά την εμφάνιση, μπορεί να λένε ότι η ομορφιά είναι εισιτήριο για την επιτυχία αλλά παράλληλα ενισχύει και την καχυποψία για το αν υπάρχει κάτι παραπάνω. Άλλωστε σε μία καθαρά ανδροκρατούμενη κοινωνία, οι γυναίκες  πρέπει να προσπαθήσουν διπλά», ανέφερε στο Πρώτο Θέμα η Μαρία Σαράφογλου.

Όσο αφορά τώρα την μεγάλη της αγάπη, τις ξένες γλώσσες, η ίδια λέει χαρακτηριστικά: «Λατρεύω τις ξένες γλώσσες. Μιλάω τέσσερις – πέντε. Άρχισα να μαθαίνω κινέζικα πριν πολλά χρόνια , ύστερα από ένα ταξίδι στο Πεκίνο.»

Η αποκάλυψη της Μαρίας Σαράφογλου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR