counter

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για τον Στάθη Ψάλτη

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για τον Στάθη Ψάλτη
Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για τον Στάθη Ψάλτη

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Στάθης Ψάλτης όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso και ο Αλκίνοος Μπουνιάς. Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν διάφορες φήμες για την υγεία του, ενώ την αγωνία έρχεται να ενισχύσει και το γεγονός πως διέκοψε την περιοδεία του. Επίσης τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ο γνωστός ηθοποιός απέχει από κάθε δημόσια εμφάνιση, ενώ πληροφορίες που προέρχονται από τον καλλιτεχνικό χώρο, αναφέρουν «ο Ψάλτης δεν είναι καλά και κάνει ενδελεχείς εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι ακριβώς του συμβαίνει».

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές Φεβρουαρίου, όπου ο θίασος της παράστασης που πρωταγωνιστούσε ο Στάθης Ψάλτης βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα και εκεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, ο ηθοποιός αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε νοσοκομείο της πόλης.

«Έτρεχε αίμα από τη μύτη του και τον πήγαμε στο νοσοκομείο της περιοχής. Οι γιατροί του συνέστησαν να σταματήσει την περιοδεία και να ασχοληθεί σοβαρά με την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που διέγνωσαν» είπε στην εφημερίδα πηγή που συμμετείχε στο θίασο.

Επίσης γνωστή ηθοποιός είπε στην Espresso, ότι έλαβε μήνυμα στο κινητό της από συνάδελφό της, το οποίο ανέφερε «Η εξαφάνιση του ηθοποιού οφείλεται σε σοβαρό λόγο υγείας».

Να θυμίσουμε ότι το 2011, ο Στάθης Ψάλτης είχε πάθει εγκεφαλικό και είχε παραλύσει η δεξιά του πλευρά. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR